2777
2789
عنوان

ولی خودمونیما بعضی دخترا چقد خوشگلن🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 120 پست

فدات منم وزنم کمه 

خب رفتم دکتر تغذیه زیاد جالب نبود 

قرص شیکوردبن برای افزایش وزن 

و پودر فست میل اگه اشتباه نکنم برای جذب غذا 

خوب بود 

ویتامین ای زینک دی هم خودت بخور هم پوستت قشنگ میشه هم موهات هم وزنت 

دیگه اینکه من یه مدت همش یبوست داشتم این جپر داستانا 

اومدم یه پودر از این شرکت نفیس گرفتم 

اسمش نمیدونم اما جعبه اش قهوه ای 

هم گوارش خیلییی خوب شده 

حس میکنم یه کمم وزن گرفتم 

در کل تو زیبای 

ولی پوست خیلی زیاااد روی زیبای تاثیر داره 

دندون خودت ولی مرتب و روشن 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکنیبیشتر این اعتماد به نفسه که آب پاکی رو ریخته رو دستمون😂

خب ببین اون ک صدرصد ولی بعضی چیزا خست ک اگه اوکی بشه ادم واقعا به خودش حس بهتر داره

مثلا من اگه تپل تر شم واقعا اعتماد بنفسمم میره بالا

عاشقم❤️

خب ببین اون ک صدرصد ولی بعضی چیزا خست ک اگه اوکی بشه ادم واقعا به خودش حس بهتر دارهمثلا من اگه تپل ت ...

فک میکنی

اگه خودتو دوست داشته باشی فقط این اتفاق میوفته وگرنه اگر تپلم بشی باز از خودت راضی نمیشی

جدی؟ امتحان کردی خودت؟اتفاقا تو فکرش هستم پروتیین بگیرمبدون ورزش ضرر ندارع؟چون نمیخام ورزش کنم بدنسا ...

اره من استفاده کردم تغذیه ات هم خوب باشه راحت۱۰کیلو میای بالا

پروتین اصلا وزن نمیده گینر و کراتین واسه وزن گرفتن خوبه 

بدون ورزش نمیدونم جواب بده یا نه

کاربری دست۱۰نفر میباشد

جدی؟ امتحان کردی خودت؟اتفاقا تو فکرش هستم پروتیین بگیرمبدون ورزش ضرر ندارع؟چون نمیخام ورزش کنم بدنسا ...

وای کراتین و مکمل اینا بدون‌ورزش خیلی ضرر داره نخوری سرخود. چرا دکتر تغذیه نمیری

اتفاقا ورزش هم بخوای لاغرت میکنه ب موقعشم چاق فقط شرایط داره

تو اگه همراه ورزش غذای کالری دار بخوری توپر خوش هیکل میشی کم کالری هم بخوری لاغر خوش اندام 

اره واقعا بعضیاشون خیلی قشنگن خدا براشون بیشتر سلیقه به خرج داده😂مارم هول هولکی کشیده

اره بابا بعضیارو ادم میبینه منه دختر روش کراش میزنم چه برسه به پسزا😂😂 البته نود درصد عمل هم انجام دادن

عاشقم❤️