2777
2789
عنوان

ولی خودمونیما بعضی دخترا چقد خوشگلن🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 120 پست
پس برو درمانش کن حتمازندگیت عوض میشهصبحانه هم چیزای گرم بخور. مثلا املت گوجه و یا سیب زمینی و پنیرپی ...

اوو همبرگر به عمرم نخوردم😁😂

خوش اشتهایی پس

عاشقم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوو همبرگر به عمرم نخوردم😁😂خوش اشتهایی پس

یعنی کلا همبرگر نخوردییی یا بعنوان صبحانه منظورته؟
امروز صبحانه سمبوسه داشتم... خودم درست میکنم مامان اشپزی نمیکنه برام

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

یعنی کلا همبرگر نخوردییی یا بعنوان صبحانه منظورته؟امروز صبحانه سمبوسه داشتم... خودم درست میکنم مامان ...

نه نخوردم از گوشت داخلش بدم میاد😂😂😂

البته نمیدونم شایدم خوب باشه

کلا ادم زیاد وفاداریم غذاهای تکراری میخوزم

عاشقم❤️

نه نخوردم از گوشت داخلش بدم میاد😂😂😂البته نمیدونم شایدم خوب باشهکلا ادم زیاد وفاداریم غذاهای تکرار ...

وای خیلی خوشمزس حتما امتحان کن

حالا خوبه اشتها نداری...من اشتها دارمو معضل شده برام. مامانم اشپزی نمیکنه بگمم گرسنمه سرکوفت میزنه. مجبورم خودم درست کنم

وای خیلی خوشمزس حتما امتحان کنحالا خوبه اشتها نداری...من اشتها دارمو معضل شده برام. مامانم اشپزی نمی ...

عزیزممم

منم دستپخت خودم بهتر میخورم😂😂

باشه این سری امتحان میکنم😁

عاشقم❤️

عزیزممممنم دستپخت خودم بهتر میخورم😂😂باشه این سری امتحان میکنم😁

متاسفانه اشپزی کنم چشاییمو از دست میدم. دیگه غذا میخورم شکمم پر شه لذت نمیبرم اینطوری

برگر دستساز بخورر نوشجون

چه عوارضی داره؟؟ برای خودت عارضه داشته؟؟

ببین بقدری بدنت پر میشه سریع که پوست ترک میخوره سیستم ایمنی بدن ضعیف میشه و هورمون ها بهم میریزه 

برا من این عوارض رو داشت ولی اینم بگم هر کدوم رو درمان کردم 

ترک رو با کرم میتونی کلا جلو گیری کنی بدنت رو همیشه مرطوب نگهداری با روغن بدن وازلین یا کرم ضد ترک که کلا ترک نخوری 

سیستم ایمنی هم قرص ویتامین سی بخر مصرف کن 

برا هورمون هم اگه بهم ریخت میتونی ی دکتر عمومی بری ی قرص میده بهت خوب میشی جوش زده باشی کامل بر طرف میشه 

من ۵۴ بودم شدم ۶۷ ثابت موند اشتها رو بقدری زیاد میکنه نمیتونی غذا نخوری 

خیلی راضیم میگم کاش زود تر استفاده میکردم

ببین بقدری بدنت پر میشه سریع که پوست ترک میخوره سیستم ایمنی بدن ضعیف میشه و هورمون ها بهم میریزه برا ...

مهم نیس اونارو یه کاریش میکنم 

خیلی خوبه که ثابت میمونه و مهمتر که اشتهارو زیاد میکنه

من خیلی کم میخورم 

خدا خیرت بده برم پیدا کنم تو باسلام سفارشش بدم

فقط بعد چن ماه استفاده نتیجه گرفتگی؟؟ 

مهم نیس اونارو یه کاریش میکنم خیلی خوبه که ثابت میمونه و مهمتر که اشتهارو زیاد میکنهمن خیلی کم میخور ...

آره ببین ی بسته که مصرف میکنی قشنگ صورتت پر میشه اولش فک میکنی ورم اما بعدش قشنگ پخش میشه کاملا بدنت پر میشه نه باد . عضله میاری 

من ۴ تا قوطی تو ۵ ماه استفاده کردم منظم . با همون ی قوطی تغییر میکنی اما ادامه بده تا به وزن دلخواهت برسی 

قد و وزنت چنده ؟