2777
2789
عنوان

خانم های ای وی اف

59 بازدید | 13 پست

تا روز انتقال برای تقویت رحمتون چه کارهایی انجام دادید؟

چه توصیه ای دارید؟

برای اینکه بار اول انتقال مثبت بشه باید چیکار کرد؟

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
من بار دوم مثبت شد اینجا خوندم هرشب یا روغن سیاهدونه ماساژ میدادن باشال میبستن منم انجام دادم

ممنون عزیزم

بهتثن نگفتن دلیل منفی شدن بار اول چی بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید سوالام زیاد شدبین هر بار انتقال چقدر فاصله میده دکتر؟

نه گلم هر سوالی بود درخدمتم .....من ی سال فاصله انداختم ولی هر موقع دوباره آماده باشی انجام میدن اون سری خانم دیدم ماه بعدش بود

نه گلم هر سوالی بود درخدمتم .....من ی سال فاصله انداختم ولی هر موقع دوباره آماده باشی انجام میدن اون ...

ممنونم عزیز دلم

زندگیتون سرشار از نور و عشق و سلامتی 🩷

شما تجربه انتقال داشتید؟

بله منفی شد

ولی اینکه رحمتو گرم کنی از خیلی قبلترش تا موقع انتقال خوبه با روغن و حالا تغذیه اینا.. من اینکارو نکردم.. بعدا طبیعی باردار شدم جنین فریزم نداشتم 

بله منفی شدولی اینکه رحمتو گرم کنی از خیلی قبلترش تا موقع انتقال خوبه با روغن و حالا تغذیه اینا.. من ...

الحمدالله که باردار شدید 😍

ممنونم‌از راهنماییتون