2777
2789
عنوان

خاطرات مدرسه

198 بازدید | 40 پست

الان‌یاد چندتا از خاطرات مدرسه افتادم 

البته خاطره خنده دار 

بیاید شماهم بگید بخندیم😂

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

سال ۷۹ کلاس اول بودم ما رو بردن نماز خونه برامون خواهران غریب رو گذاشتن خیلی خوش گذشت

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
سال ۷۹ کلاس اول بودم ما رو بردن نماز خونه برامون خواهران غریب رو گذاشتن خیلی خوش گذشت

چقدر خوب

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با معلم ریاضی ۳ حال نمی کردیم

یبار سرکلاسش بودیم

ردیف سومی داشتن صلوات میفرستادن ، ردیف دوم گفتی چیشده

یکیشون گفت فلانی گفته محمد..یهو ردیف دوم شروع کردن صلوات فرستادن😂 بعد ردیف اولی گفت چیشده ، ردیق دومی گفت فلانی گفته محمد بعد ردیف اولی شروع کردیم صلوات فرستادن

یعنی معلممون روانییی شددد اینقددد عصبی شد گفت با اینکه سال اخرین اما شلوغ ترین و بی ادب ترین کلاس مذرسه این.

خیلی حرفش بد بود مگه صلوات بده؟

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

امتحان دینی همه سفید سفید دادیم حتی یک کلمه ننوشتیم

قیافه مدیر و معلم دینی: 😐😡

قیافه معاونمون🤣😂

خیلی خوب بود یادش بخیر 

معاونمون خودشو کنترل کرد جلو اونا اومد سر کلاس ب کار ما میخندید

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻

یبار دوستم از دیوار پشت مدرسه پرید تو دیوار خاکی کنار مدرسه ، رفت خوراکی خرید اورد ، هرچند که کلی برامون بد شد و لو رفیتم ولی خوب بود😂🥲

همین دوستم خیلی باحال بود یه اخلاقای پسرونه داشت ، ظاهرشم پسرونه بود همه دخترا روش کراش داشتن😂

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

خودم وقتی کلاس هفتم‌ بودم 

معلم‌ادبیات و‌ریاضی نداشتیم بعد از دوماه دوتا اقا اومدن

چه معلم ریاضی خیلی مذهبی و جدی بود اما دومی کاملا برعکس

یه روز که ادبیات داشتیم من برگشتم عقب با دوستم‌حرف بزنم 

نگو که این اقا ايستاده جلوی میزم وقتی برگشتم پاهاش گیر مرد به پام با سر رفت تو تابلو اونروز با بچه ها خیلی خندیدیم اصلا یادم نمیره

یبار دوستم از دیوار پشت مدرسه پرید تو دیوار خاکی کنار مدرسه ، رفتن خوراکی خرید اورد ، هرچند که کلی ب ...

وای منم یکی داشتم مثل این😂😂

یبار کلاس دهم بودم یه امتحانی رو نخونده بودیم با دوستم تصمیم گرفتیم اون ساعت و کلاس نریم و رفتیم تو یکی از کلاس های خالی داشتیم باهم صحبت میکردیم که یکدفعه ناظممون در کلاس و باز کرد و با تعجب و عصبانیت گفت شما اینجا چیکار میکنین

دوستم هول شد گفت خانم ما امتحان داشتیم نخوندیم

ناظممونم عصبانی شد و گفت اها که اینطور پس زنگ میزنم به خانواده هاتون ماهم با خواهش و التماس گفتیم خانم ترو خدا زنگ نزنید و این حرفا ولی آخر سر مارو فرستاد کلاس و مجبور شدیم از دبیر عذر خواهی کنیم وقتی به دوستم گفتم چرا این حرف و زدی گفت دست خودم نبود ناخوداگاه گفتم😑😑

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

معلممون قدش کوچولو بود فک کردم دانش آموزه بعد داشتم میدویدم بعد چون جلوم بود هلش دادم بعد فهمیدم مع ...

وای خدا🤣🤣