2777
2789
عنوان

خاطرات مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 40 پست
حالم از دوران مدرسه به هم میخورهخاطره خوبی ندارم جز تروما و استرس و‌...

عزیزم🥺

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

معلممون قدش کوچولو بود فک کردم دانش آموزه بعد داشتم میدویدم بعد چون جلوم بود هلش دادم بعد فهمیدم مع ...

🤣🤣🤣🤣🤣

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاطره قشنگ زیاد دارممم

یکیشونم این بود که با اولین بارون حتی اگه سرکلاس درس بودیم ، همه میرفتیم بیرون دست همو میکرفتیم و میچرخیدم و بازی🥺

دبیرستان عالی بود..بعد معاونمون میومد میکفت دخترا زشته بزرگ شدین 😂 بعد خسته میشدیم میومدیم بریم کلاس ، مشاور امین میومد نچ نچ میکرد میکفت چقددد خیس شدین

روز بعدشم مدرسه رو میچپیچوندیم میگفتیم مریض شدیم🥲

دلم تنگ شد

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

یبار کلاس دهم بودم یه امتحانی رو نخونده بودیم با دوستم تصمیم گرفتیم اون ساعت و کلاس نریم و رفتیم تو ...

ای بابا خیلی بده

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

خیلی زیادن😂

درمورد معلمان بگو

خاطره قشنگ زیاد دارمممیکیشونم این بود که با اولین بارون حتی اگه سرکلاس درس بودیم ، همه میرفتیم بیرون ...

عزیزم واقعا خاطرات مدرسه خیلی قشنگن

وای همون معلم ادبیاتمون همه دخترا عاشقش بودن 

من خیلی بدم میومد همیشه دعواشون میکردم 

ولی بازم یاد اون دوران میفتم دلم تنگ‌میشه

از معلم منطق دهم خوشم نمیومد چون بینهایت بداخلاق بود

امتحان داشتیم منم خب اونموقع تازه اول راه بودم .

۹ و نیم شده بودم از ده

بعد قشنک یادمه اون سوالی ک نیم نمره کم داده بود

نوشته بود رابطه کوه و کوهپایه من نوشته بودم تساوی

بعد گفت ن تباینه ، منم گفتم ینی چییی اصن این چ کتاب مزخرفیه ، معلم بم گفت خودت مزخرفی بیشعور😂🥲💔

سال اخرش بود حوصله نداشت

جالب اینه دوهفته بعدش دستمو گرفت معذرت خواهی کرد گفت تو خیلی دختر خوب و درسخونی هستی ببخشید بابت رفتارم🥲😂

وای همون معلم ادبیاتمون همه دخترا عاشقش بودن من خیلی بدم میومد همیشه دعواشون میکردم ولی بازم یاد اون ...

معلم ادبیاتمون عالی بود و با جنبه در حدی راحت باش شوخی میکردیم فقط سر تقلب حساس بود و یه میز میزاشت میکفت تو بشین اینجا😂🥲چرا؟ چون به میز اول تا اخر تقلب میرسوندم

ولی معلم فنونمون بشدتتتت قانون و مقرراتی بود

از معلم منطق دهم خوشم نمیومد چون بینهایت بداخلاق بودامتحان داشتیم منم خب اونموقع تازه اول راه بودم . ...

ماهم معلم منطقمون رشته تخصصیش یه چیز دیگه بود و اصلا خوب تدریس نمیکرد و ما هیچی یاد نگرفتیم ازش

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

🥲ن معلم ما واقعااا باسواد بود

🥲🥲🥲

عاشق معلم دینی یازدهم بودمو دینیو واقعا میخوندمشاید باورتون نشه یبار بعد پرسش از جاش بلند شد گفت بیا ...

من دینی خیلی دوست دارم خودم درس میدم

اما دهم‌متنفر بودم از دینی به خاطر معلمم