2777
2789

سلام

رفته بودیم خرید همین یدونه رو داشت من به فروشنده گفتم واسم درش بیار یهو دوستم با خنده گفت تو نخر من میخوام بخرم 

منم فکر کردم داره شوخی میکنه دیدم کارت کشید بردش

بعدش گفت عشقم تو میخواستیش الان یجوریم

منم گفتم ن اشکالی نداره خریدیش دیگه 

واقعه حرص خوردم😑

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید میگفتی منم جای توبودم یجوری میشدم

همینجور دارم حرص میخورم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
چ زرنگ بدجنسه

توی بیشتر موارد اینجوریه 

مثلا اگه من بگم چه آینده ای میخوام اون رک بهم میگه چقد اعتماد بنفس داری 

ولی خودش اگه آینده ی دلخواهشو بخواد اشکالی نداره

بدل بود؟

آره

قطع رابطه خودخواهه

خیلی ناراحتم هر چی فکر میکنم من اینجوری نیستم 

خب بدلیجاتیا معمولا جنسای تکراری دارن فکنم بتونی پیدا کنیش

ناراحت این نیستم که گردنبند رو ندارم 

بابت رفتار دوستم ناراحت شدم

یع بارم خواهرم بام اینکارو کرد یه لیاسیو خرید ک یدونه بود

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین