2777
2789
عنوان

حوصله نامزدمو ندارم

156 بازدید | 7 پست

دوست پسرمه  ۱ سال و چندماهه باهمیم چند ماه دیگه خواستگاریمونه

تازه دارم از پیشش میام رفتیم یه شام خوب زدیم خیلی رفتارش خوبه اما نمیدونم چرا حوصلشو ندارم البته فک کنم بخاطر پی ام اسه که نزدیک پریودمه اینقدر بی اعصاب شدم داشتم میاومدم گفتم برو حوصلتو ندارم 

واقعا نزدیک پریودم میشه یه ادم دیگه میشم

شما هم اینطورید؟؟؟

و واقعا درکم میکنه اما تو پی ام اسم خیلی سر به سرم میزاره و بدتر میشم من همش خودش از رفتارش اوکیه اما باعث میشه من کلافه و فیریکی شم

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله حالا خوبه شما دوست پسرت من که از همسرم بدم میاد و هر ماه تصمیم میگیرم ازش جدا شم🤣🤣🤣🤣 بعد از این دوران باز برمیگردم به تنظیمات کارخانه و دوباره عاشقش میشم

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

منم تو پی ام اس همینم...ولی دیگه به روش نمیارم که حوصلتو ندارم و اینا که ناراحت بشه‌...یکم کم حرف تر ...

توهم همش تو ذهنته که کات کنی و بری یه جای دور؟

بله حالا خوبه شما دوست پسرت من که از همسرم بدم میاد و هر ماه تصمیم میگیرم ازش جدا شم🤣🤣🤣🤣 بعد از ...

منم الان تو مرحله برم کات کنمم

به مامانمم میگم میگه غلط بیجا نکن اینقددد

منم الان تو مرحله برم کات کنممبه مامانمم میگم میگه غلط بیجا نکن اینقددد

هههههه این طبیعی عزیزم فقط باید به طرف مقابلت اطلاعات بدی تا تو این دوران از دستت ناراحت نشه من چون اطلاعات دادم نسبت به این دوزان و تغیرات که در بدنم به وجود میاد و چقدر از لحاظ فکری روم فشار نزدیک این دوران میشم فکر کن به همسرم منم دوست ندارم به من نزدیک نشو دست نزن بعد همسرم میگه اوکی درکت میکنم🤣🤣🤣🤣درست میشی یه چند روز دیگه حالا فکر کن وقتی نامزدی یا دوستت میره خونشون یه تایمی نمی‌بینیم ولی شوهر چیکارش کنی وقتی کلید میندازه میاد خونه😁😁😁

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

توهم همش تو ذهنته که کات کنی و بری یه جای دور؟

من نمیتونم کات کنم شوهرمه😂

ولی شده که اونقدر حال روحیم بد بوده که به طلاق فکر کردم

تو ذهنم داشتم وسایلامو جمع میکردم که کجا برم چطور جمع کنم چیکار کنم ولی بعد چند روز به حالت عادی برگشتم☹️☹️

☔️⛈️🌈