2777
2789
عنوان

فهمیدم دوست دختر داره

305 بازدید | 36 پست

دخترا خواهش میکنم کنارم باشید یه چیزی بگید قلبم آروم بگیره😭😭😭

پسری از فامیل که همسایه خونه پدربزرگم هستن 

بعد مدت ها تو اردیبهشت تو کوچه از کنارش گذشتم اتفاقی...خشکش برد...نگاش قفلم شد...بعد اون حرکات عجیبش شروع شد

از دور بهم زل میزد...نگاه میکرد....

من بیرون میبودم هی میرفت و میومد..تا جایی تابلو بازی درآورد که مامانمم فهمید

اومد عیادت پدربزرگم...هی نگام میکرد یه بار منم متقابلا بهش نگا کردم رفت تو هپروت و هی نگاشو ادامه داد....پدربزرگم فوت شد...باز اومد ختم با مادرش...اونجام زیر چشمی منو میپایید...خلاصه گفتم این عاشقم شده دیگ منم بهش علاقه مند شدم

تا اینکه امروز فهمیدم ۵ ساله با یه دختر تو رابطست...جدی هم هستن...

عید خواسته بره خواستگاریش که عمه دختر فوت میشه و حتی شنیدم که در صدد خواستگاریشه

من حالم خیلیییی بد شد...حالم از خودم به هم میخوره که بهش حس دارم

احساس احمقی میکنم

قلبم انگار خالی شده

حس میکنم مسخرم کرده

چرا با من اینجوری کرد...نگین توهم زدی..به مولا که جوری رفتار میکرد بخواد منو عاشق خودش کنه😭😭😭

یه چیزی بگین دخترا من دارم میمیرم😭😭😭

همین روزا خبر ازدواجشم حتی ممکنه بشنوم

اخه چرا وقتی یکی تو رابطست اونم جدی و ۵ ساله باید اینجوری یه دختر دیگه رو دلبسته کنه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم امشب عروسی کرد 

ای بابا ....

بعضی پسرا همینن 

تورخدا عاشق نشید بیخیال چون معلوم نیست تهش چی بشه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

قربون غم توی دلت بشم عزیزم 

طبیعیه که حالت اینجوریه حق داری 

ولی از این به بعد سعی کن صرفا از روی نگاه به کسی دل نبندی یادت باشه پسرا لاشی تر از این حرفان 

خیلییییی عوصی و پست فطرتن

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
من واقعا قلبم از این موضوع درد میکنه...احساسمو بهش باخته بودم😭

چن سالته چن وقت مبخواستیش

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
یا پسره هیزخ وبه همه نگاه میکنه یا اسی کلا بد برداشت کردی فکر کردی عاشقت شده یا هم تو نگاش کردی اونم ...

نهههه اون خودش شروع کرد

من حتی نگاشم نکردم از کنارش رد شدم...مامانم اول متوجه نگاه بدش شد من ندیدم.بعد اون رفتاراش شروع شد

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤