چند وقت پیش صاحب خونه قبلیمون زنگ زد گفت برگ زرد الو خشکه وارم با قیمت خوب و کیفیت عالی میخاین؟مامانم گفت اره دو هفته پیش اورد برامون یه مقدارشو ریختم تو اب خوردیم اما چیزی داخلش ندیدم فرداش به در و دیوار اتاق چند تا کردم دیدم چند تا پروانه کوچیکم دیدم اما ب زرد الوها شک نکردم گذاشته بودمشون تو قعسه کمد دیواری همه جارو نگاه کردم چیزی نبود بعد اوردم ریختمشون تو سینی هیچی ندیدم امروز باز دیدم همه جا پر کرمه دوباره اوردم ریختمشون تو سینی بعد ی ربع دیدم ی عالمه کرمممممم زد بالا وحشتناک بووود ۴۰۰ تومنم حاالا باید پولشونو بدیم ب مامانم میگم بش بگو میگ زشته شاید با خودش بگه خودشون گذاشتن جایی کرم افتاده نمیدونیم چ کار کنیم دو هفتس اینارو اورده برامون نمیدونم بهش بگیم یا ن
دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
اگرکرم داشت وقتی تواب ریختی مشخص بود الانم بقیه کابیتثنتابگردغیربرگرگه زردالوبازم چیزی پروانه گذاشته
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖