2777
2789
عنوان

حونمون با کرم یکی شده بیایننن

328 بازدید | 16 پست

چند وقت پیش صاحب خونه قبلیمون زنگ زد گفت برگ زرد الو خشکه وارم با قیمت خوب و کیفیت عالی میخاین؟مامانم گفت اره دو هفته پیش اورد برامون یه مقدارشو ریختم تو اب خوردیم اما چیزی داخلش ندیدم فرداش به در و دیوار اتاق چند تا کردم دیدم چند تا پروانه کوچیکم دیدم اما ب زرد الوها شک نکردم گذاشته بودمشون تو قعسه کمد دیواری همه جارو نگاه کردم چیزی نبود بعد اوردم ریختمشون تو سینی هیچی ندیدم امروز باز دیدم همه جا پر کرمه دوباره اوردم ریختمشون تو سینی بعد ی ربع دیدم ی عالمه کرمممممم  زد بالا وحشتناک بووود ۴۰۰ تومنم حاالا باید پولشونو بدیم ب مامانم میگم بش بگو میگ زشته شاید با خودش بگه خودشون گذاشتن جایی کرم افتاده نمیدونیم چ کار کنیم  دو هفتس اینارو اورده برامون نمیدونم بهش بگیم یا ن

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

آره بگو اینجوریه .راهکاری دارید برای رفعش 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي نه

حالا به هم نميخوره؟؟؟

يكي از فاميلاي شوهر سابقم كشك محلي داده بود يه اين و كشك مونده بود كرم گذاشته بود

من فقط دو روز بالا مياوردم 

و هر چي هم توي اون كابينتا بود با جاش ريختم رفت

اگه اولش چک کردید نداشته حتما تو این دو هفته جای گرم نگهداشتین کرم گذاشته ربطی ب فروشنده نداره

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

اگه اولش چک کردید نداشته حتما تو این دو هفته جای گرم نگهداشتین کرم گذاشته ربطی ب فروشنده نداره

اخه خشکبار چ جوری کرم میزنه در عرض دو هفته

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

اخه خشکبار چ جوری کرم میزنه در عرض دو هفته

اخه شما میگی اولش ک خریدید ازش خوردید اگه کرمو بود اصلا قابل خوردن نبود اگه جاش گرم باشه میذاره من حتی زعفرون و گل گاو زبونم ریختم دور بخاطر کرم زدگی

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

اخه شما میگی اولش ک خریدید ازش خوردید اگه کرمو بود اصلا قابل خوردن نبود اگه جاش گرم باشه میذاره من ح ...

از فرداش کرم ب در و دیوار دیدم 

از فرداش کرم ب در و دیوار دیدم

چی بگم والا اگه پولشو پرداخت کردید زنگم بزنی اون ک برنمیگردونه دفعه بعد اگه زنگ زد گف چیزی نمیخواین بگین ن سری پیش اینجوری شده

اگرکرم داشت وقتی تواب ریختی مشخص بود الانم بقیه کابیتثنتابگردغیربرگرگه زردالوبازم چیزی پروانه گذاشته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖