2777
2789
عنوان

دورهمی ترم اولی ها ➕️کارکشته های دانشگاه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 51 پست
منم میخوام حسابداری بخونمراضی بودی؟

اره خوبه .. من با علاقه نرفته بودم زوری رفته بودم برا همین اوایل خیلی بهم سخت می‌گذشت اما بعدش باهاش کنار اومدم خوشم اومد ازش .. خوبه راضی ام

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دولتی خوندی؟

اره

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

امیدوارم منم قبول بشمبه نظر میاد رشته جذابی باشه

ایشالا که قبول میشی هر چی خیره .. 

تحلیل و حساب کتابه دیگه 

حسابداری ‌‌‌‌‌.. نه متاسفانه.‌ می‌خوام ارشد بخونم منتظرم نتایج اوت اعلام بشه

حسابداری ک میتونی تو جا های مختلف مشغول شی 

اره ارشدم خوبه بخونی

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

حسابداری ک میتونی تو جا های مختلف مشغول شی اره ارشدم خوبه بخونی

آره کار زیاده .. چون ارشدم شهر دیگه ست منتظرم موقعیتم ثابت بشه

اها خو خداروشکر ان شاءالله بهترین خودت باشی

ممنونم عزیزم همچنین