2777
2789

بچها من هیچی از دوازدهم بلد نیستم ینی با مدرسه استارتشو زدم

مدرسه هم میرم با این اوصاف بنظرتون میتونم دوازدهمم رو تا ابان ببندم؟با فیلمهای کنکوری میخوام اینکارو انجام بدم از ساعا ۳ تا ۱۰ شب تقریبا ۶ ساعت میتونم بخونم روزانه

اگه مدرسه نرم چطور؟اینطوری روزانه ۱۲ ساعت میتونم بخونم

لطفا نظرتونو بهم بگین قضیه ی خیلی خیلی مهمیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای کنکور نمیخام لطفا فقط بهم بگین میتونم توی دوماه جنع کنم یانه؟ لقیش دیگه مهم نیست

اگه برا کنکور نیست و فقط دوازدهم آره می تونی

می تونی پارت تست زنی استاد رو رد کنی 

ولی خیلی فشرده می شه برات شاید ۳ ماه لازم داشته باشی

فرقی توی جواب سوال من میکنه؟میخواستم بگم همون اول میگفتمفقط بدون برای کنکور نمیگم . میتونم یا نمیتون ...

مدرسه بری نه وقت نمی کنی فیلم کنکور هر درسیش ۳ ساعته

مدرسه نداری شاید توی ۳ ماه بتونی

من امسال کنکور داشتم و با برنامه‌ی قلمچی پیش میرفتم. فیلم آموزشی نمیدیدم خودم میخوندم و تست میزدم و ...

من نمیخوام تست بزنم فعلا امسال هدفمم کنکور نیست

بنظرت میتونم توی دوماه دوازدهمو توی سطح خوب با فیلمای کنکوری جمع کنم؟چون مدرسم سختگیره امتحاناشون سطحش بالاست برای اون باید سطح بالا کار کنم ولی نمیخوام وقتمم با تست هدر بدم 

اگه برا کنکور نیست و فقط دوازدهم آره می تونیمی تونی پارت تست زنی استاد رو رد کنی ولی خیلی فشرده می ش ...

مرسی عزیزم 

اگه مدرسه نرم چطور؟ توی همون دوماه میتونم ببندم نه؟

راستش برای کنکور نیست ولی با کلاسای کنکور باید پیش ببرم چون سطح امتحانای مدرسم بالاست ولی نمیخام برای تست و کنکور وقت بزارم