2777
2789
عنوان

کیا پیش دعانویس رفتن

235 بازدید | 18 پست

تورو خدا کسایی که تجربه دارید راستشو بگید 

هرچند خودمم تنو بدنم میلرزه از فکر دوباره رفتن پیش دعانویسا اما گاهی آدم مجبور میشه

فکرشو میکنم با طلسم و دعا شوهرمو نگه دارم دوسم داشته باشه اما قلبش واقعا مال من نباشه چقد بده💔

اما کسایی که تجربه دعای محبت داشتید برام بگید حقیقت رو لطفاً 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

کل اگر طبیب بود سر خود دوا نمود 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرته محضه من پیش یه دعانویس خیلی معروف رفتم تو روستایی بود ادم بسیار خوب و مذهبی هم بودا خیلی هم طرفدار داره و کلا میگفتن کارش بسیار خوبه 

ولی دو تومن هم دادم برام دعای مهر و محیت بنویسه حضوری هم رقتم کلی هم حرف های قشنگ زد اما انکار نه انکار شوهرم رفیق بازه رفیق هاشم همه اهل دختر بازی رفتم مثلا دعا بگیرم به من توجه کنه و دست از رفیق هاش برداره همین الان که اینو دارم برات مینویسم رفته با همون رفیقش دور دور تا ۱۲ شبم نمیاد 

حرومش بشه اون دو تومن والا 

چرته محضه من پیش یه دعانویس خیلی معروف رفتم تو روستایی بود ادم بسیار خوب و مذهبی هم بودا خیلی هم طرف ...

بمیرم برات💔🥲من خیانتم دیدم 

هرچی از خدا می‌خوام فایده نداره بامن خوب نمیشه 

کاش می‌تونستم طلاق بگیرم حداقل برم با یکی دیگه ازدواج کنم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

منم خیانت دیدم عزیزم بچه داری ؟

اره دیگه اگه نداشتم تو این بدبختی چرا موندم 

استارتر پیش هرکسی نرو واقعا اگه کاره ای باشه میتونه خیلی نحسی بیاره یکیش برا من ناقص زده بود خیلی سنگین بود

حالا اینی که رفتم خیلی گرون میگیره اما خب قرانیه خوبه یعنی مثل طلسم نیست که بزور باشه چیزی که هستو بیشتر میکنه

بمیرم برات💔🥲من خیانتم دیدم هرچی از خدا می‌خوام فایده نداره بامن خوب نمیشه کاش می‌تونستم طلاق بگیرم ...

نماز اول بخون. هر روز ۱۰۰ تا سوره توحید بخون. 

یا الله🍃🩵 یا محمد رسول الله یا فاطمه الزهرا یا حسن مجتبی یا ابا عبدالله الحسین✨ از خدا و ائمه متشکرم که همه جا کمکم کردن خدایا برای همه چیز شکرت مرسی 💫♥️

استارتر پیش هرکسی نرو واقعا اگه کاره ای باشه میتونه خیلی نحسی بیاره یکیش برا من ناقص زده بود خیلی سن ...

یعنی چی چیزی که هستو بیشتر می‌کنه ؟

نماز اول بخون. هر روز ۱۰۰ تا سوره توحید بخون.

یه ساله قصد دارم نماز بخونم هی تنبلیم میشه 

یعنی حس واقعی خودشومنم مثل شما بودم چند سال تمام حالا خداروشکر خیلی بهتر شده

حس واقعی شوهرم نسبت بمن هرچی باشه دوست داشتن نیست متاسفانه پس دعای قرآنی هم فایده نداره