2821
2789
عنوان

بخاطر بی پولی پسرم رو کتک زدم

9778 بازدید | 252 پست

الهی بمیرم راحت شم الهی نابود بشم الهی همین امشب تو خواب نفسم قطع شه بسمه خستمه دیگ نمیتونم کی قراره تموم شه از بچه گی زجر تا همین الان حتی یه روز خوشم نداشتم دیگه نمیتونم

دو سه روزه حالم خیلی بد بود افسردگیه ریشه دارم برگشته بود خیلی داشتم تلاش میکردم اروم باشم خیلی داشتم تلاش میکردم مادر بدی نباشم  اما از شش صبح با صدا پسرم بیدار شدم همش میگفت دلم درد میکنه و یه بند بالا میاورد تو مدرسه خوراکی کثیف دوستاش رو خورده کلاس اولیه نمیفهمه و من هیچ کاری نمیتونستم بکنم جز تمیز کردن کثافت کاری هاش چون پول نداشتم دکتر ببرمش انقدر بالا اورد رنگش زردشد افتاد و خوابید و من جز حرص خوردن هیچ کاری نمیتونستم بکنم  حتی اگه میمیردم پول نداشتم کاری کنم و این موضوع داشت روانیم میکرد

با رسیدگی خونگی درمانش کردم خداروشکر

تمامه خونه رو کثیف کرده بود انقدر شستم و ضد عفونی کردم حالم بدترشد ناهار نمیخورد و اذیتم میکرد من فقط سکوت کردم

یه جا مایع ای  دیواری جدیدن خریدم ۶۰۰ تومن(دوماه پیش) پر بود پسرم نمیدونم چیکار کرد از دیوار انداختش جای مایع محکم بود نمیدونم چطوری انداخت و تمامه مایعش ریخت و حیف شد هیچی نگفتم گفتم اشکال نداره 

بار دوم انداخت زمین مایعش ریخت زمین هیچی نگفتم فقط یادش دادم نریزه حیفه 

بار سومم جا مایع ای رو انداخت زمین هم مایع ریخت و هم جا مایع ای شکست 

دیگ مایع دستشویی ندارم تمامش رو ریخت زمین دیگ تموم شد دیگ پولم ندارم بخرم 

خون به مغزم نرسید دسته جارو برداشتم کلی زدمش 😭😭😭الهی بمیرم 

من که بچه نمیخواستم خدا چرا بهم داد 

خدایا الان که بچه دادی پولم بده بخاطر یه مایع و جا مایعه ای بچه رو نزنم😭😭😭

اگه پول داشتم دکتر اعصاب میرفتم انقدر عصبی و حرصی نباشم

میدونم نمیخونید اشکال نداره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلم برای فرزندتون سوخت ، مگه خدا باردار کرده خانم محترم که میگی من بچه نمیخواستم خدا داد ؟ اون بچه چه گناهی کرده اخه که کتکش میزنید

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

الان همه خانم ها سرکار میرن شما هم برو یا کار در منزل بیار انجام بده دیگه هم بچه دار نشو فعلا

آقایون محترم سایت لطفا درخواست دوستی ندید باور کنید همه ی خانما هرز نیستن آيا ميدانستيد حريص ترين موجود جهان چيست؟حريص ترين موجود جهان مگسه.يک جا مينشيند بعد ميگه نه بگذار آن طرف بشينم ،همش اين طرف و آن طرف ميشيند ميخواهد ببيند آن طرف چطوره. قانع ترين موجود جهان ميدانيد چيست؟قانع ترين موجود جهان عنکبوته ميرود يک گوشه تار ميزند همان جا مي ماند بلکه يک کسي از راه برسد يا نرسد.مولا علي ابن ابي طالب فرمودند:" در حيرتم از خلقت اين جهان که چگونه حريص تريني طعمه قانع ترين ميشود."قانون جهان اين است حريص ها طعمه قانع ها ميشون

[QUOTE=397148899]برو بمیر. این چه حرفیه تو خودت شرایط اسیو داشتی واکنشت چی بود واقعا برات متاسفم 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

موهایمان سفید شد گفتند ارثیست راست گفتند ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم...

اشکالی نداره مایع بازم میشه خرید

اول به فکر بیماری بچت باش

خوب که شد خودت حتما برو روانشناسهای مرکز بهداشت رایگان هستن

اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، که روزهای بی درد را زیستی ،برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام ،چایت را بنوش و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند....💔

گناه بچه چیه آخه ، اینکه کار نیست اینکه همه ی چیزها چند برابر شده قیمتش اینکه میگیم بچه نیارید یه تعداد

میگن گناه الان تحویل بگیرید طفل معصوم کتک خورده 

اون اصلا نمی دونه دنیا چه رنگی 

برو بمیر. فقط همین

خیلی خیلی زیاد بهش فکر میکنم 

اما بعد من بچه هام اوار تر از اینی که هستن میشن اگه میدونستم و مطمعن بودم حالشون بعد من خونه حتما از وسط این جهنم میرفتم  

2825
2823
2791
2779
2792