2777
2789

ووووو چقد عالی شده کدبانو !نوش جان

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوش جونت عزیزم 

این کیک پایه ثابت خونه ماس 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
چ عالیدستورشو بهم یاد میدی؟

دوپیمانه ارد 

۴ عدد تخم مرغ

نصف پیمانه روغن مایع

پکینگ پودر دوقاشق چایخوری

شکر یک لیوان

هویج رنده شده ریز ۳ عدد

گردو پودر شده به مقدار لازم

دارچین یک قاشق غذا خوری

من همرو با لیوان فرانسوی دسته دارا اندازه میزنم حالا بستگی به لیوانت داره

طرز تهیه 

ارد رو با پکینگ پودر دارچین الک میکنیم 

تو یه ظرف تخم مرغ هارو با شکر خوب با همزن برقی هم میزنیم انقدر میزنیم تا کرمی بشه بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم بعد هویج و گردو رو دیگه همزن رو خاموش میکنیم کم کم ارد رو میزیزیم با قاشق هم میزنیم 

قالب مورد نظر رو با کره اب شده چرب میکنیم ارد پاشی میکنیم که نچسبه کیک که بعد راحت برگرده من تو توستر درست کردم گذاشتم رو دمای ۱۷۰ درجه المنت پایین مدت یک ساعت تو قابلمه هم میشه قابلمه نچسب کاغذ روغنی پهن کن چربش کن مایع کیک رو بریز رو در قابلمت دم کنی بذلر که عرق نکنه کیک چون اونجوری بدون دم کنی عرق میکنه میریزه رو کیک خمیر میشه شعله پخش کن بذار رو گاغذ رو شعله کم بذار بپزه ۴۰ دقیقه درشو برندار هی که پف کیک میخوابه بعد دیگه آمادست کلی بهت گفتم ریز به ریز که کیکت خوب در بیاد

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792