دوپیمانه ارد
۴ عدد تخم مرغ
نصف پیمانه روغن مایع
پکینگ پودر دوقاشق چایخوری
شکر یک لیوان
هویج رنده شده ریز ۳ عدد
گردو پودر شده به مقدار لازم
دارچین یک قاشق غذا خوری
من همرو با لیوان فرانسوی دسته دارا اندازه میزنم حالا بستگی به لیوانت داره
طرز تهیه
ارد رو با پکینگ پودر دارچین الک میکنیم
تو یه ظرف تخم مرغ هارو با شکر خوب با همزن برقی هم میزنیم انقدر میزنیم تا کرمی بشه بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم بعد هویج و گردو رو دیگه همزن رو خاموش میکنیم کم کم ارد رو میزیزیم با قاشق هم میزنیم
قالب مورد نظر رو با کره اب شده چرب میکنیم ارد پاشی میکنیم که نچسبه کیک که بعد راحت برگرده من تو توستر درست کردم گذاشتم رو دمای ۱۷۰ درجه المنت پایین مدت یک ساعت تو قابلمه هم میشه قابلمه نچسب کاغذ روغنی پهن کن چربش کن مایع کیک رو بریز رو در قابلمت دم کنی بذلر که عرق نکنه کیک چون اونجوری بدون دم کنی عرق میکنه میریزه رو کیک خمیر میشه شعله پخش کن بذار رو گاغذ رو شعله کم بذار بپزه ۴۰ دقیقه درشو برندار هی که پف کیک میخوابه بعد دیگه آمادست کلی بهت گفتم ریز به ریز که کیکت خوب در بیاد