2777
2789

هیچ حسی به زندگی ندارم دیگه هیچ چی ذوق زدم نمیکنه همه ذوقم انگار کور شده کاملا خنثی شدم دیشب تولدم بود ولی مقل بقیه روزا بود اصلا ذوقی نداشتم باید چیکار کنم از صبح تا شب فقط فکر میکنم و میخوابم حالم خوب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش بنظرم نصف این موضوع مقصرش خودمونیم، ملت همش فاز منفی هستند و اگه یکیم حتی با مشکلات زیاد و سختی زندگی بزور خودشو شاد نگه داشته چشممون بر نمیداره، بعد همون آدم که فاز منفی میگه ما چقدر بدبختیم خودش هم سفرشو می‌ره هم کارشون میکنه هم باشگاشو، اینو قبلنم گفتم، فقط برای بقیه نسخه میپیچن 

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

مثل من 

روزا واسم تکراری شده

قبلا واسه چبزای کوچیک ذوق میکردم ولی الانا اصلا

بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند

فقط بلند شو و بگو من میتونم باقدرت بگو میتونم و شکر گزاری کن آنچنان راحت هموار میشه که میگی خدایا خیلی مهربونیت

امیدوارم شادی...نور زندگی و آرامش همیشگی همراهت باشه دختر نازنین اصیل

از چه نظر؟ واقعا اونقدرا سخت نیست

من بعد کنکورم چاق شدنم 

هم اینکه رنگ گردنم خیلی تو ذوقم میزنه

بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند

من بعد کنکورم چاق شدنم هم اینکه رنگ گردنم خیلی تو ذوقم میزنه

بابا بیخیال تو استخر اصلا کی اهمیت میده به هیکل همدیگه برو راحت باش😂 فقط یه جای تمیز برو، متاسفانه الان بیماریا خیلی زیاد شدن

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨