الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه ربطی داره؟کی گفته دختر همیشه از پسر بهتره؟حرف شما هم فرقی با اونی که جنسیت زده هست هیچ فرقی نداره
من خودم پسر دارم و خییلی دختر دوس دارم ولی تاپیک رو دیدم یاد آدمایی افتادم که به هر قیمتی میخوان یه جنسیت رو داشته باشن ادمایی که از نزدیک دیدم ولی خودم با اینکه دختر میخوام ولی دخترم نشه واقعا عزیزه و خوشحال میشم
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
به خدااا اونایی که میان از پسر بد میگن قلب ما پسر دارا رو هوری میریزن درست نیست این کارتون.الان ما پسرامونو چیکار کنیم که از نظر شما به درد نخورن بچمونن پاره تنمونن
یه مامای قدیمی میگفت ،صبحها ناشتا چندتا دونه فلفل خودتون و همسرتون بخورین،بعد پروژه به سمت راست دراز بکشین تاحدنیم ساعت،حلوایی که شامل نیم کیلو خرمای بدون هسته ،نیم کیلو عسل،نیم کیلو گردو،دارچین و فلفل سیاه هست ر با هم مخلوط کنین به صورت حلوا دربیاد،میشه با چرخ گوشت چرخ کرد همه ی مواد ر بعد عسل ر قاطیش کرد،ناشتا وبه صورت روزانه زن و شوهر بخورند،چهل روز بخورن،اگر بیشتر از۴۰ رور بخورن هم بهتر
میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم