2777
2789
آره دکتر باید برم

ببین عزیزم حتماتوزمان تخم گذاریت باشه .

اول شماارضابشی بعدهمسرتون

دخول عمیق باش قبل خودوتوبااب وجوش شیرین بشور یه مدت لبنیات روحذف کنین بجاش گرمی مصرف کنید نمک بایدبیشترمصرف کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم ادم ازهردوش میخوادش واقعاااااامن بچه اولم دختربودش سردومی واقعامیخواستم پسرباشه

آره دقیقا.

البته من اینطوری نیستم ناشکری کنم یسریا میبینی میگن الا بلا فلان شه وگرنه ناراحت میشم. 

چه ربطی داره؟کی گفته دختر همیشه از پسر بهتره؟حرف شما هم فرقی با اونی که جنسیت زده هست هیچ فرقی نداره

من خودم پسر دارم و خییلی دختر دوس دارم ولی تاپیک رو دیدم یاد آدمایی افتادم که به هر قیمتی میخوان یه جنسیت رو داشته باشن ادمایی که از نزدیک دیدم ولی خودم با اینکه دختر میخوام ولی دخترم نشه واقعا عزیزه و خوشحال میشم 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

آره دقیقا.البته من اینطوری نیستم ناشکری کنم یسریا میبینی میگن الا بلا فلان شه وگرنه ناراحت میشم.

منم منظورم همین بود که نشه هم نباید ناراحت شد ولی همه گارد گرفتن نسبت به حرفم 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

اول ک خدا 

من شنیدم پدر و مادر هر کدوم پودر کاسنی بخورن تو تعیین جنسیت شانس بیشتری دارن

شما ک پسر میخوای باید شوهرت یکماه قبل پودر کاسنی مصرف کنه 

ولی طریقه مصرفشو نمیدونم احتمالا گوگل کنی بیاد 

دعای معراج هم میگن واسه پسر دار شدن بخونی خوبه

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

عزیزم بچه دوم من پسر شد ،

حتما روز ی که دیدی ترشحاتت تخم مرغیه یعنی روز تخمک گذاریته شب شد اقدام کن،

زن حتما اول باید ارضا بشه 

نزدیکی هم عمیق باشه 

همین سه تا مهمه من هیچ رژیمی هم نداشتم

روش صدش که آی وی افه روش ۵۰ اش آی یو آیه روش ۲۰ اش اقدام دقیقا روز تخمکگذاریه که باز اونم ممکنه دختر بشه

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

به خدااا اونایی که میان از پسر بد میگن قلب ما پسر دارا رو هوری میریزن درست نیست این کارتون.الان ما پسرامونو چیکار کنیم که از نظر شما به درد نخورن  بچمونن پاره تنمونن

خوب دله دلش پسر دوست داره چه اشکال داره

یه مامای قدیمی میگفت ،صبحها ناشتا چندتا دونه فلفل خودتون و همسرتون بخورین،بعد پروژه به سمت راست دراز بکشین تاحدنیم ساعت،حلوایی که شامل نیم کیلو خرمای بدون هسته ،نیم کیلو عسل،نیم کیلو گردو،دارچین و فلفل سیاه هست ر با هم مخلوط کنین به صورت حلوا دربیاد،میشه با چرخ گوشت چرخ کرد همه ی مواد ر بعد عسل ر قاطیش کرد،ناشتا وبه صورت روزانه زن و شوهر بخورند،چهل روز بخورن،اگر بیشتر از۴۰ رور بخورن هم بهتر

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم