2777
2789
یعنی اگه بعدی هم دختر بشه میخوای چهارمی هم بیاری ؟؟واقعا پسر داشتن چیز عجیب و غریبی نیست اتفاقا دختر ...

ن خب من سزارین هستم فقط شانس آخرمه.

خب چی میشه من مامان هم دختر هم پسر باشم🤭

برای امضاتون خیلی ناراحت شدم به همین وقت اذان، انشالله خدا بیامرزتشون و به دخترشان آرامش بده😢

💔

ممنونم عزیزم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اگه بعدی هم دختر بشه میخوای چهارمی هم بیاری ؟؟واقعا پسر داشتن چیز عجیب و غریبی نیست اتفاقا دختر ...

هیچکس نمیتونه بگه یه جنس نسبت ب اون یکی برتری داره 

همه چی ب تربیت و شخصیت آدما برمیگرده ن ب جنسیت 

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

انشالله چه پسر چه دختر خوشبخت و عاقبت بخیر   بشن

ولی بالاخره ادمی زاده و حرص نداشته هاشو میخوره

خیلی هستن پسرهایی  که بدرد پدر مادر زیاد میخورن

شروع کن از حالا خودت و شورت هر روز صبح ناشتا یک قاشق چای خوری،دوسین بخورین(عسل و سیاهدونه)

خودتم زیر شکمت را با روغن سیاهدونه ماساژ بده مثلا هفته ای دو سه بار...تخم مرغ محلی با پیاز و روغن زیتونم صبحانه زیاد بحورین

چه ربطی داره؟کی گفته دختر همیشه از پسر بهتره؟حرف شما هم فرقی با اونی که جنسیت زده هست هیچ فرقی نداره

چه فرقی میکنه کسی هم هستش بلعکس باشه پسرداشته باشه دختربخواداشکالش چیه ادم ازهردوش میخوادش 

یسری ماماها هستن کارشون تعیین جنسیت اونم بارژیم .هرچند رژیمش سخت وپر هزینه

سراغ ندارم 

دارم تو گوگل میگردم 

ک ب خونم هم نزدیک باشه چون بچه مو باید مهد و پیش دبستانی ببرم 

ن خب من سزارین هستم فقط شانس آخرمه.خب چی میشه من مامان هم دختر هم پسر باشم🤭

انشاالله که بزودی یه پسر خدا بهت میده من خودم یه پسر دارم و خییلی دلم دختر میخواد هنوز اقدام نکردم ولی همش دعا میکنم که اقدام کردم دختر بشه ،جنسیت رو مرد تعیین میکنه پس به تغذیه شوهرت خییلی باید برسی چیزای مقوی و گرمیجات بهش بده آبگوشت هم خییلی عالیه واسه مرد مخصوصا نخودش و مغزیجات و موز و خرما مخصوصا و عسل طبیعی و..

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝