2777
2789
عنوان

میخوام برم خونه مادر شوهرم کمک😂😭

1053 بازدید | 58 پست

بار اولمه بدون خانوادم میخوام برم خونه نامزدم نمیدونم اصلا باید چطور رفتار کنم باهاش که نه خیلی خودمونی شم که دیگه ارزشی برام قائل نباشه نه اینکه خیلیم رابطمون سرد باشه؟

باید کمکش کنم نکنم چیکار کنمم😂😭

لباس جلوشون چطور بپوشمم چون برادر شوهرمم زیاد اختلاف سنی باهام نداره 

بشین ازت پذیرایی کنه 

موقع شام هم کمک بده ولی دیگه ظرفارو نشور

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سرد باش نه زیادی صمیمی، پرحرفی نکن، اگه چیزی پرسید یا حرفی زد جواب بده تایید کن 

شومیز و شلوار خوبه دیگه..

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

بشین ازت پذیرایی کنه موقع شام هم کمک بده ولی دیگه ظرفارو نشور

دیر برو زودم برگرد البته نه خیلی دیر یا نه خیلی زود

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

اگه مثل مادرشوهر من باشه که از روز اول خودش بهت میگه که کار کنی😃من روز اولی که رفتم ظرفارو شستم بعدش بهم گفت بیا درهامونم پاک کن خیلی وقتع کثیفه😐

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اگه مثل مادرشوهر من باشه که از روز اول خودش بهت میگه که کار کنی😃من روز اولی که رفتم ظرفارو شستم بعد ...

واقعاا گفت؟😐 چی گفتییی

ببین ینی انقد استرس گرفتم انگار میخوام دیو دو سر ببینم

یاد اولین بار خودم افتادم

من از این پیراهن هایی که جنسشون حریر بود با جوراب شلواری پوشیدم اونجا

همشم چسبیدم به شوهرم که به نظرم بهتر بود یکم تجدید نظر میکردم😂