2777
2789
عنوان

از بچه دار شدن میترسم

568 بازدید | 73 پست

یه دختر دارم 

ولی خیلی اذیت شدم خیلی حاملگی پر خطر که به زور به 36هفته رسوندمش همش تو بیمارستانا بستری میشدم از این سنو به اون سنو از اون طرفم دخترم خونرسانیش ضعیف بود دوکیلو دنیا اومد 

با وزن کم دنیا اومد هنوز که هنوز وزن کمی داره دارم غصشو میخورم  

از بچه داری که نگم کولیک رفلاکس الرژی جیغ گریه بیقراری دست تنها تو شهر غریب 

میترسم چندسال یعد بخوام بچه بیارم باز اینجور شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها با هم فرق دارن بچه های من هرکدوم یجور بودن

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

خوب نیار...چه کاریه..

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

شوهرم میخاد خب خودمم دوست درارم بچه رو درکل ولی میترسم از حاملگی که پشت سرگذاشتم

همه ی بارداری ها یه جور نیستن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

از الان بهش فکر نکن قشنگم خیلی زوده هنوز اونم وقتی فعلا نمیخوای بچه بیاری 

قبل بارداری هم برو پیش متخصص معاینت کنه خیالت راحت شه هیچ مشکلی نداری و خودت و نینی سالم میمونین 

تازه اینم در نظر بگیر حتما زندگیت بدون استرس و اضطراب باشه تا بارداری بی خطری رو بگذرونی