2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر نطر دکتر باید رواکوتان خارجی بخوری حداقل یکسال دیگه هیچوقت جوش نمیزنی دکتر خوب برو از این ترسوها نه از اینا که تهاجمی کار میکنن مثل بهروز باریک بین ترس از دارو وجراحی پوست نداره دارو قوی میده پوستت ایبنه میشه بعدم تهاجنی لیزر قوی میکنه پوستت رو میکنه قلفتی بعدش جوونسازی میکنه به به 

چندساله نتونستم به پوستم برسم از وقتی که باردارشدم قبلش پیش باریک بین کلی کار انجام دادم رو پوست یکسال رواکوتان خارجی وارداتی خوردم بعدم پوستمو قلفتی از همبند جدا کرد بعد تراشید 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

من خودم ۲ ۳ ماهی یه جوش میزنم نمی‌زنم اصلا ولی خواهرم خیلی داره رفته دکتر خیلی کمترش شده برو دکتر ی ...

رفتم دکتر راکوتون داد اونم نمیتونم بخورم چون بچه در هم نشدم میترسم بخورم

باید اول هورمون هات رو تنظیم کنی، خواب کافی، آب کافی، بعد لایه بردار و روتین پوست 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

رفتم دکتر راکوتون داد اونم نمیتونم بخورم چون بچه در هم نشدم میترسم بخورم

رواکوتان ربطی به نازایی نداره اما اگر بخوری باید جلوگیری سفت وسخت بکنی چون اگر بچه دار بشی باید سقط کنی 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

زیر نطر دکتر باید رواکوتان خارجی بخوری حداقل یکسال دیگه هیچوقت جوش نمیزنی دکتر خوب برو از این ترسوها ...

آخه راکوتان هم بچه دار نمیشم میترسم بخورم 

رفتم دکتر نوشت ولی فکر کنم ایرانی بود 

حقیقتش از نظر هزینه ام کاراش گرونه 

آخه راکوتان هم بچه دار نمیشم میترسم بخورم رفتم دکتر نوشت ولی فکر کنم ایرانی بود حقیقتش از نظر هزینه ...

باریک بین رو میشناسی ؟

ولی خب نتیجه میگیری بخای چندجلسه پیشش بری بهتره یه عمر از این دکار به اون دکار بری کمار خرج کنی اما نتیجه نگیری 

باید اول هورمون هات رو تنظیم کنی، خواب کافی، آب کافی، بعد لایه بردار و روتین پوست

روتین پوست دارم هورمون هم دکتر میرم قرص هورمون میدن یه کم تنظیم میشه ولی جوش بازم هست

رواکوتان ربطی به نازایی نداره اما اگر بخوری باید جلوگیری سفت وسخت بکنی چون اگر بچه دار بشی باید سقط ...

بله ربطی نداره من خودم بچه دار نمیشم واسه همین ترسیدم بخورم

روتین پوست دارم هورمون هم دکتر میرم قرص هورمون میدن یه کم تنظیم میشه ولی جوش بازم هست

باید داروی هورمون رو بخوری کنارش رواکوتان داروی هورمون به تنهایی کافی نیست بقول دکتر باریک بین اصلا روتین پوست و لایه برداری فایده نداره اول باید جوش نزنی صدتا دکتر بری اما جوشات درمان نشده باشن همون میشه

باریک بین رو میشناسی ؟ولی خب نتیجه میگیری بخای چندجلسه پیشش بری بهتره یه عمر از این دکار به اون دکار ...

خودم نرفتم پیشش ولی شنیدم کارش خوبه نمیدونم عضو انجمن پوست هست البته یکی از فامیلا میگفت که کارش خوبه الان نوشتین یادم اومد