2777
2789

ببینید اوضاع همه چی خوبه  زیبا هستم  رشته ای که عاشقشم قراره بخونم  خانواده ام خوبه ولی واقعا من خیلیییی حالم داره داغون میشه 

هر چی فکر میکنم هیچ مشکلی ندارم حتی شکست عشقی و اینا هم الان ندارم همه چی در بهترین حالت خودشه  هر روز میرم کلی خرید میکنم لباس و وسایل برای پاییز و دانشگاه   با خانواده فیلم می‌بینیم  حرف میزنیم شوخی میکنیم  واقعا خوبه همه چی واییییییییییی من دارم دیوونه میشم انگار یه چیزی تو سرمه همش اذیتم میکنه  نمیزاره من ب چیزای خوب فکر کنم همش الکی نگران چیزای هستم که اهمیت نداره  نگران آینده مسخره  هستم 

حالم خیلی داغونه لطفا راهنمایی کنید اینطوری بودین تا الان ؟

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

من زمان مجردیم بعضی وقتها اینجوری میشدم اوایل ازدواجم اینجوری بودم. انگار دنبال دردسر بودم.😁 یه توصیه بهت میکنم از هر لحظه ای که کنار عزیزانت هستی و خوش هستی لذت ببر. بعداً زندگی برات مشکل درست می‌کنه که بخوای مظطرب باشی. البته خدا نکنه

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر انرژی اطرافته ی مدت برو مسافرت

اخه اطرافم واقعا خوبه خانواده ام همه آروم هستن اصلا هیچ کدومشون مثل من نیستم اصلا حتی هیچ کدوم دوستامم مثل من نیستن    

نمیدونم چرا اینطوری شدم ولی دارم دیوونه میشم   هیچی نمیتونم بخورم خوابم بهم ریخته حتی نمیتونم گریه کنم  

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
من زمان مجردیم بعضی وقتها اینجوری میشدم اوایل ازدواجم اینجوری بودم. انگار دنبال دردسر بودم.😁 یه توص ...

بخدا من میخوام  لذت ببرم ولی نمیتونم هر کاری میکنم  دارم دیوونه میشم 

حق داری وقتی همه چی خوبه یعنی ی چیزی سرجاش نیست😂😂

😂😭😭   خانواده ام بهم میگن تو دیگه واقعا لیاقت نداری 

ببین من همش نگران آینده ام هستم و واقعا دارم دیوونه میشم انقدر بهش فکر کردم 

😂😭😭 خانواده ام بهم میگن تو دیگه واقعا لیاقت نداری ببین من همش نگران آینده ام هستم و واقعا دارم ...

این مال ضمیر ناخوداگاهته ی سوال تو گذشته هیچ شکست یا ناکامی نداشتی سوال دوم دوستان واطرافیانت دائمن از شکستهاشون پیشت میگن

این مال ضمیر ناخوداگاهته ی سوال تو گذشته هیچ شکست یا ناکامی نداشتی سوال دوم دوستان واطرافیانت دائمن ...

نه شکست خاصی نداشتم پشت کنکور موندم  که جبران شد  یا مثلا کسی رو دوست داشتم الان فهمیدم که بهتر نرسیدم و کلا اشتباه بوده کلا شکست ها جبران شده و فراموش شده  خیلی نگران آینده ام هستم 

نه اصلا اونطوری نیستن که از گدشته و شکست تعریف کنن واقعا همشون شادن 😂

نه شکست خاصی نداشتم پشت کنکور موندم که جبران شد یا مثلا کسی رو دوست داشتم الان فهمیدم که بهتر نرسی ...

پس کمتر بیا  نی نی سایت چون شاید انرژی که از حرفهای بقیه میگری باعث اینمشکل باشه

پس کمتر بیا نی نی سایت چون شاید انرژی که از حرفهای بقیه میگری باعث اینمشکل باشه

نمیدونم شاید