2777
2789
عنوان

تو خونتون همه کارا گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 22 پست
یه کاربر آلتادین هستاونم خیلی شبیه مورد شماستاونم میگه زنداداشم هم بختم هم رزقم بسته که مثلا استخدام ...

مثلا ی بار شلواری میپوشیدم زن برادرم وقتی منو میدید با اون شلوار راحتی چشماش از خوشحالی برق میزد بعد متوجه شدم از شلوار قیچی شده 

یا برا ختم رفته بودین چون تابستون بود و اینجا جنوبه و هوا بشدت گرمه چند دست لباس بردم برا حمام کردن و عوض کردن هیچ لباسی ازم گم نشد زمانی ک برا پنجشنبه زن برادرمو بردیم و من فقط ی شورت اضافه بردم شورتم نبود 

چرا هفته های گذشته ک لباس بیشتر بردم لباس ازم کم نشد ولی اینبار چون اون بود ی شورتی ک تو کیفم بود باید گم بشه ؟؟؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا ی بار شلواری میپوشیدم زن برادرم وقتی منو میدید با اون شلوار راحتی چشماش از خوشحالی برق میزد بعد ...

راست میگید بخدا

دعانویس بهتون گفت طلسم دارید؟برای باطل کردنش هم کاری کردید؟

من دوتا دعانویس زنگ زدم هردو گفتن شوهرت طلسم شده و از طرف خانواده خودشه

البته دیگه ادامه ندادم و برای باطل کردنش اقدامی نکردم

بعد اینا عذاب وجدان ندارن؟

نمی‌ترسند بلایی سرخودشون و عزیزانشون بیاد؟؟؟؟؟؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

مثلا ی بار شلواری میپوشیدم زن برادرم وقتی منو میدید با اون شلوار راحتی چشماش از خوشحالی برق میزد بعد ...

مگه شماچه بدی درحق زنداداشت کردی؟

شعورش نمیرسه تو مجرد بمونی فردا پس فردا وبال گردن خودشی؟

والا من بااینکه خواهرشوهرام ازدواج کردن وزندگیهای خوبی دارن و خیلی خیلی درحقم بدی کردن بازم دعا میکنم زندگیشون خوب باشه

چون مشکل داشته باشن شوهر من قطعا بی تفاوت نمیمونه و رو زندگی خودم تاثیر منفی میزاره

اینا فقط تا نوک دماغشون میبینن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ولا جادوگریه برادرمم همدستش شده متاسفانه

اره برادرت هم طلسم کرده حتما

ولی من دلیل این همه رذالت رو نمی‌فهمم

خدا ازامثال اینا نگذره

انشالله خدا یه بخت خوب نصیبتون کنه وزنداداشت روسیاه بشه

مگه شماچه بدی درحق زنداداشت کردی؟شعورش نمیرسه تو مجرد بمونی فردا پس فردا وبال گردن خودشی؟والا من باا ...

من نمیدونستم حسوده و بدجنسه 

نشناخته بودمش 

مدرک ارشدم ک اومد اولین نفر نشونش دادم خاک بر سرم

من نمیدونستم حسوده و بدجنسه نشناخته بودمش مدرک ارشدم ک اومد اولین نفر نشونش دادم خاک بر سرم

دور ازجونت،خاک بر سر اون خدا نشناس

خدا نیست و نابودش کنه