2777
2789
عنوان

دباره همه چی دوبله سوبله شد

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 39 پست
میدونم گفتنش خیلی درست نیست ولی دیروز داشتم به خودم دلداری میدادم حداقل بچه نداریم بخایم غصه اونم بخ ...

دقیقا بیشترین ناراحتی من برا بچه هامه. خوش به حال شما که بچه نداری واقعا... خیلی سخته به خدا. بچهوهای من تو رشدن ماشالله پرخور هم هستن. امروز پسرم ی دونه انار خورد گفت یکی دیگه لده برا اولین بار که به خاطر ترس از فردا. پسفردا ک تموم شه چیکار کنم ته کارتام دوقرون بیشتر نمونده بهش ندادم..‌.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ثروتمندا پولدارتر شدن و خوشحالن فقط واسه فقیرا بده پولدارا که طلا دارن خوش خوشانشونه

اره منم ی فامیل دارم خرر پول چتد وقت پیش از سر شکم سیری اومد سه میلیارد طلا خرید الان سه میلیاردش بیشتر شده کع هیچ خدا براش بیشتر بخواد به قران ی جوری خرج میکنن شاهانه زنش یک بار میگفت من زندگی های قبلیم شاهزاده بودم

بر باعث و بانیش لعنت که فکر ملتشون نیستن 

متاسفانه ملت هم به فقر عادت کردن میگن عرب رو سیر نگهدار و حکومت کن ایرانی رو گشنه نگهدار و حکومت کن همینه ... 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

ما که برنج ایرانی دیگه نمی‌تونیم بخریم آجیل که دیگه نمیشه طرفش رفت الان شیر و ماست و حبوبات هم به ...

نیم دونه بگیر بهتر از پاکستانیه بازهم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

وای خدا همه چی گرون شده تازه این اولشه،ظهر نشستم پای اخبار گفتم ببینم چی میگن میخوان کنترول کنن نمیخوان!!اصلا قراره چی بشه،یک کلمه درمورد شرایط اقتصادی حرفی نزدن نامردها انگار توی این مملکت نیستن

ما الان نزدیکه دو سالی میشه آجیل نخوردیم یا میوه هایی مثل موز و اینا پوشاک که بماند شاید سالی یه بار ...

باسلام اجیل ماجیل قیمت مناسب داره معمولا. ولی خب اونم شانسیه . من از ۵-۶ بار خرید پیش اکمده یه بارش ب درد نمبخورده

وای خدا همه چی گرون شده تازه این اولشه،ظهر نشستم پای اخبار گفتم ببینم چی میگن میخوان کنترول کنن نمیخ ...

پولی وجود نداره دیگه

تمام دارایی های ایران مسدود شده

با چی میخوان کنترل کنن؟!!

باد هوا ؟

وای خدا همه چی گرون شده تازه این اولشه،ظهر نشستم پای اخبار گفتم ببینم چی میگن میخوان کنترول کنن نمیخ ...

عشقم به ضررشون میشه اگه بحثو باز کنن معلومه حرفی نمیزنن(: 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗