2777
2789
عنوان

دباره همه چی دوبله سوبله شد

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این حد شاهانه انشالله همه ملت تو رفاه باشن البته آرزوی محاله

یه سری ها وضعشون خوبه... برا اونا سفرهای خارجی و دلار ناراحت کننده س وگرنه لنگ دو کیلو لوببا و گوشت نیستن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
دقیقا بیشترین ناراحتی من برا بچه هامه. خوش به حال شما که بچه نداری واقعا... خیلی سخته به خدا. بچهوها ...

ما هرجور باش با میوه کمتر گوشت کمتر میگذرونیم ولی واقعا بچه ها گناه دارن حسرت خوردنی بکشن

ما هرجور باش با میوه کمتر گوشت کمتر میگذرونیم ولی واقعا بچه ها گناه دارن حسرت خوردنی بکشن

یادش بخیر،زمان ما حداقل میشد هوس خوراکی کرد

ما مثلا وضع مالیمون خوب نبود

و ۴ تا بچه بودیم باز دربرابر بچه های امروز مثل شاه بودیم

الانم نه که نخورن ولیپدرومادرا اغلب خودشون لب نمیزنن که بچه بخوره

اون موقع اکثرا با جعبه میوه میخریدن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بچه ها کسی نی نی یار رو بلده تگ‌کنه؟ یا گزارش بزنین لطفا پاک بشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
یادش بخیر،زمان ما حداقل میشد هوس خوراکی کردما مثلا وضع مالیمون خوب نبودو ۴ تا بچه بودیم باز دربرابر ...

دقیقا یادمه پدرم همیشه میوه رو جعبه ای میخرید. هر بار هم از ببرون میومد با دست پر. 

لعنت بهشون

یادش بخیر،زمان ما حداقل میشد هوس خوراکی کردما مثلا وضع مالیمون خوب نبودو ۴ تا بچه بودیم باز دربرابر ...

بیزحمت گزارش میزنی تاپیکو