2777
2789
عنوان

از دست شوهرم خسته شدم با لجبازی هاش 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 35 پست
هوس مهمونی کرده دیگه حتما بگو عشقم می‌خوام امشب دوتایی خلوت کنیم ذهنشو ببر به این سمت

الان انقد اعصابم و بهم ریخته ک حساب نداره آخه زن و شوهر یکم باید با هم  هماهنگ باشن نباید به خاطره یک مهمونی ک میشه  شب دیگ گرفت از خونه رف بیرون 

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم روزای اخر مرگ مادرم اجازه نداد ببینمش مادرش حالش واقعا بد شد به شوهرم خبر دادن این اوند خونه تا گفت توقع نداشت من از خودش زود در برم و اشک بریزم موندم پیش مادرش جمعش مردم گفت چرا اینکارو کردی گفتم نمیخوام مثل من حصرت به دل بمونی خودش عذاب وجدان گرفته به خدا 

همسرت هم کم سنه؟طول میکشه پخته شه

ن ۳۲ شوهرم من متاسفانه زود ازدواج کردم الآنم واقعا خسته ام 😭😭

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

حوصلش سررفته ، مردها زنهای وایه خیلی دوس دارن بگو برای فردا ظهردغوت کنیمو امشب بیا باهم بریم خرید و ...

مشکل اینه عزیزم فردا ظهر شیفته

زنگش بزن بگو عشقم ناز نکن بیا ماساژم بده ی دوش هم باهم بگیریم بعد زنگ بزن همه بیان ولی من ی غذای ساد ...

اگ جوابم و بده 

پیامش بده ....بگوجونور دوس داشتنی تو منو نمیخوای ببینی ولی من برعکس مشتاق دیدنت شدم ،ج بده ی خبر خوب ...

وااااای جونور دوست داشتنی..مرسی واقعا خیلی خندیدم 🤣🤣🤣

من همینجوری به شوهرم هم فوش میدم هم دلبری میکنم😬😂

معلومه خیلی شیطونی

البته ناراحت نشی مزاح گفتم 🤣🤣