2777
2789

چند روزه میگ تو چهار سال ازدواج کردی کمکی به خانوادم نکردی  ولی من هر موقع کاری بوده انجام دادم برای خانوادت خوب منم هر موقعی کاری بوده انجام دادم براشون غذا درست کردم ظرف شستم جارو کردم بیشتر از این می‌خوام چیکار کنم براشون 

الآنم میگ خانواده هامون و دعوت کنیم واسه شام من میگم امشب یکم بی حوصله ام بیخیال شو باشه یک شب دیگ 

شب های خدا که تموم نمیشه 

قهر کرده رفته بیرون بهم گف تو بزرگ نمیشی چهار ساله ازدواج کردی بی حوصله ای ضعیفی ترسویی...

خسته شدم ب قرآن من ک چیزی نگفتم بی احترامی نکردم فقط گفتم باشه شب دیگ 😭😭

الآنم رفته بیرون بهم گف حوصلت و ندارم نمیخام ببینمت 😭😭 

چیکار کنم من طاقت بی محلی ندارم الآنم رو مبل نشستم دارم گریه میکنم 

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

حساس نشو بهش فکر نکن خودتو داغون نکن خودخوری نکن با جفتتون زمان بده 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جهنم. هر چی دل به دل این رفتاراش بدی بدتر میشه. اصلا دنبالش نرو پیام نده. یاد بگیره یکم عاقلانه رفتار کنه. بش بگو باشه اگر میخوای غذا از بیرون بگیر بیار مهمونی بده.ولی اگر قراره من غذا بپزم پس باید ی روزی باشه که من حوصله اشپزی داشته باشم. 

بگو باشه دعوت کنیم شام از بیرون بگیر میوه بخر بشور پذیرایی هم با خودت منم می‌شینم کنار مهمونا لذت می ...

آخه بحث اینه ک شب های خدا تموم نمیشه  باید دو طرف راضی باشن متاسفانه همسرم خیلی لجبازه گیر داده ب امشب 

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

بگو باشه دعوت کنیم شام از بیرون بگیر میوه بخر بشور پذیرایی هم با خودت منم می‌شینم کنار مهمونا لذت می ...

نمیدونم متاهلی یا نه اما گاهی ی حرف یا نظر اشتباه میتونه آتیش ب زندکی یکی بندازه🌸

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

به جهنم. هر چی دل به دل این رفتاراش بدی بدتر میشه. اصلا دنبالش نرو پیام نده. یاد بگیره یکم عاقلانه ر ...

مشکل اینه گوش نمیکنه اصن به حرفم 

آخه بحث اینه ک شب های خدا تموم نمیشه باید دو طرف راضی باشن متاسفانه همسرم خیلی لجبازه گیر داده ب ام ...

هوس مهمونی کرده دیگه حتما 

بگو عشقم می‌خوام امشب دوتایی خلوت کنیم 

ذهنشو ببر به این سمت

.

یا مادرشوهرت فتنه میکنه یا زیر سر شوهرت بلند شده

ن بابام بهش اطمینان دارم ولی نمی‌دونم چرا تازگیا این طوری می‌کنه