2777
2789
عنوان

دیگه باید برم پیش دعا نویس

156 بازدید | 22 پست

بچه ها من دانشجوام الان سال سوممه دو سال قبل هیچ مشکلی با تهران بودنم نداشتم 

الان ولی ی هفته اول ترم رفتم تهران فقط داشتم گریه میکردم 

الان دیگه سه هفته اس با اینکه کنار مادرمم هستم فقط دارم گریه میکنم 

با کلی مشلور صحبت کردم میخوام دیگه برم پیش دعا نویس

شما تجربه رفتن پیش دعا نویس یا همچین مشکلی داشتید ؟

سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی  علاقه مندم و عاشق بچه هام 

😐😐

دعانویس چکارمیتونه بکنه

اون اگر کاری میتونس بکنه براخودش میکرد

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با نمك و سركه دوش بگير

دلم نمیخواد برگردم تهران دلم میخواد فقط بمونم تو خونه

سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی  علاقه مندم و عاشق بچه هام 

بری پیش اونا تبدیل میشی به یه غمگین با مشکلات صد برابر وحشتناک‌تر از الانت

اصلا این کار رو نکن، خواستن به زور ببرنت پیش دعانویس هم نرو

یعنی یکی رو گروگان بگیر بگو ولت کنن اما نرو

در این حد کار خطرناک و اشتباهیه

همزمان از روان‌شناش و روان‌پزشک استفاده کن گل

یه وقت‌ها لازمه دارو بخوریم تا ذهنمون آروم بگیره و درمان پیش بره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

دلم نمیخواد برگردم تهران دلم میخواد فقط بمونم تو خونه

شايد افسردگي فصليه من داييم دعانويسه هيچ جا تبليغ نميكنم يعني دوس ندارم همه جا دعا ميفرسته برا من غسل كردن فرستاده بود

مشکلتون دقیقا چی هست؟

دلیل گریه کردنتون چیه؟

چرا دلت نمیخواد برگردی اتفاقی افتاده تو تهران؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بری پیش اونا تبدیل میشی به یه غمگین با مشکلات صد برابر وحشتناک‌تر از الانتاصلا این کار رو نکن، خواست ...

سع هفته اس فقط دارم گریه میکنم هیچکس نیست کمکم کنه خانوادم مدام عصبانی میشن سرم 

مشکلتون دقیقا چی هست؟دلیل گریه کردنتون چیه؟چرا دلت نمیخواد برگردی اتفاقی افتاده تو تهران؟

نمیخوام برم تهران دلتنگ مامانم میشم همین الانم که خونه ام وقتی یکی دو ساعت میره بیرون حالم بدجوری خراب میشه

شايد افسردگي فصليه من داييم دعانويسه هيچ جا تبليغ نميكنم يعني دوس ندارم همه جا دعا ميفرسته برا من غس ...

میخوام پیش مامانم باشم فقط 

من اینقدر میترسم کسایی که کارو زندگیشون تو کار دعا و طلسمه هی باید باطل کنی نذاری لباستو ببرن نرو سم ...

پس چکار کنم

الان دیگه سه هفته اس فقط گریه میکنم 

نمیخوام برم تهران دلتنگ مامانم میشم همین الانم که خونه ام وقتی یکی دو ساعت میره بیرون حالم بدجوری خر ...

مامانت که کنارت هست شادی؟

دیگه گریه نمیکنی؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم