2777
2789
عنوان

دیگه باید برم پیش دعا نویس

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 22 پست
مامانت که کنارت هست شادی؟دیگه گریه نمیکنی؟

اره 

مامانم که خست خیلی کمتر گریه میکنم 

سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی  علاقه مندم و عاشق بچه هام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سع هفته اس فقط دارم گریه میکنم هیچکس نیست کمکم کنه خانوادم مدام عصبانی میشن سرم

عزیزممم🥲 حتما یه مدت طولانی خیلی اذیت شدی و ریختی تو خودت

واسه همین انقدر نیاز به بروز دادن احساسات منفیت داری

هیچ اشکالی نداره، بقیه هم چون نگرانتن ازت عصبانی میشن وگرنه تو هیچ کار بدی نکردی

مشاورت اگه خوب نیست اشکال نداره عوضش کن، سعی کن احساساتت رو بشناسی، مثلا دفعه بعد که گریه‌ات داشت شروع میشد ببین دلیلش چیه، یاد چی میفتی که اینطوری میشه... اگر خشمه یه راه دیگه برای بروزش پیدا میکنیم، مثلا یه دفتر کامل رو بردار خط‌خطی کن

اگر ناامیدیه یه مدل 

اگر کسی اذیتت کرده یه شکل دیگه

مطمئن باش حالت خوب میشه، الان بعد از یه مدت طولانی قوی بودن شکستی برای همین خیلی شدید داره پیش میره

مثل آب پشت سد...

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اره مامانم که خست خیلی کمتر گریه میکنم

گریه ات بی دلیله

ترس،اضطراب،فکرای الکی،بی خوابی اینا داری؟

تو خانواده سابقه ی افسردگی دارین؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

عزیزممم🥲 حتما یه مدت طولانی خیلی اذیت شدی و ریختی تو خودتواسه همین انقدر نیاز به بروز دادن احساسات ...

خیلی اذیت شدم خیلییییییی

سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی  علاقه مندم و عاشق بچه هام 
خیلی اذیت شدم خیلییییییی

هققق بمیرم، کسی ناراحتت کرده؟ خاطره بد داری؟🥲💔

راستی بخاطر هورمون‌هات نیست؟ چون دیدم نوشته بودی که پریودهات نامنظم شده و اذیتی

واقعا هورمون‌ها ما رو کنترل می‌کنن‌ها، رسما دلقکشونیم

اگه تونستی یه دکتر زنان برو برات آزمایش هورمونی بنویسه

یه دونشون بالا پایین باشه این جور به‌هم ریختن، کوچک‌ترین اتفاقیه که می‌تونه بیفته

اگه یه مدت استرس یا غم شدید داشتی و بعدش اینطوری شدی حتما برو آزمایش بده، احتمالا بخاطر همینه که گریه‌ات بند نمیاد❤️❤️

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.