2777
2789
عنوان

دخترم سیزده ماهشه دندون نداره

89 بازدید | 13 پست

سلام لطفا اگه میتونید کمک کنید خیلی استرس دارم

بچه هام ۳قلو بودن۷ماهه دنیامون فقط این مونده الان ۱۳ ماهشه دندون نداره ازدیروز کلسیم میدم امپول هم زدیم دکترم نبردم نمیدونم چکار کنم

همیشه روزگار بامن ساز مخالف زد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا طبابت سر خود میکنی برای بچه انقدری اخه ؟ چیزی که نیاز داره ویتامین دی اضافه هست می بری دکتر بر اساس شرایط تجویز میکنه . البته چون میگی زود دنیا اومده زیاد دیر نشده اون دوماهی که زود دنیا اومده رو باید لحاظ کنی مثلا الان شما در حد یه بچه ۱۱ ماهه باید ازش توقع رشد بدنی داشته باشی و تا یکسالگی هم هنوز جا داره یه بچه در شرایط عادی بارداری  که دندون دربیاره برای بچه شما یه ماه دیگه هم جا داره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

سلام مامان عزیز 🌸
خیلی خوبه که دقیق مراقب کوچولوت هستی، مخصوصاً با شرایط خاصی که پشت سر گذاشتی. 🌷

🔹 درباره دندان درآوردن:

• بعضی بچه‌ها زودتر و بعضی‌ها خیلی دیرتر دندون درمیارن، این تفاوت می‌تونه طبیعی باشه.
  • تا ۱۸ ماهگی اگر هیچ دندونی درنیاد، معمولاً پزشک بررسی تخصصی می‌کنه.
  • عوامل مؤثر: وزن زمان تولد (نارس بودن)، سابقه خانوادگی، کمبود ویتامین D یا کلسیم.

🔹 نکات مهم برای دخترت:

1. کلسیم و ویتامین D: دادن خودسرانه آمپول یا مکمل بدون نظر پزشک درست نیست؛ چون هم می‌تونه کمبود رو جبران کنه و هم اگر بدنش نیاز نداشته باشه، به کلیه و بدن آسیب بزنه.
  2. بهتره یک آزمایش خون ساده برای بررسی کلسیم، فسفر، آلکالین فسفاتاز و ویتامین D انجام بشه.
  3. در این سن اگر رشد و وزن و قدش طبیعی باشه، جای نگرانی شدید نیست.
  4. مسلماً چون دخترت نارس بوده، ممکنه کمی تأخیر طبیعی در رشد و دندان داشته باشه.

✅ پیشنهاد من:

• فعلاً استرس به خودت وارد نکن.
  • حتماً با یک متخصص کودکان یا دندانپزشک کودکان مشورت کن تا بررسی دقیق بشه.
  • تا اون زمان، رژیم غذایی متنوع (لبنیات مثل ماست و پنیر پاستوریزه، زرده تخم‌مرغ، ماهی، میوه و سبزی) براش خیلی مهمه.

💡 بیشتر بچه‌ها با کمی تأخیر هم دندون درمیارن و بعدش رشدشون طبیعی پیش میره.

برای اطلاعات علمی بیشتر در مورد تأخیر دندان درآوردن، می‌تونی ویدیوهای کانال یوتیوب
دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma
رو دنبال کنی 🌷

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

سلام مامان عزیز 🌸خیلی خوبه که دقیق مراقب کوچولوت هستی، مخصوصاً با شرایط خاصی که پشت سر گذاشتی. 🌷🔹 ...

سلام وقت بخیر ممنونم بابت مطلب خوبتون.

موقع ترخیص فقط فسفات خونش کم بود

گفتن فسفات ساندوز بدم که اونو کم محلی کردم کم دادم

تواین مدت هم اهن ومواتی ویتامین هم دادم

احتمال داره بخاطر کمبود فسفر باشه؟

وپسر عموش ۱۸ ماهگی دندون درآورد میتونه ربطی به ارث داشته باشه؟

سلام وقت بخیر ممنونم بابت مطلب خوبتون.موقع ترخیص فقط فسفات خونش کم بودگفتن فسفات ساندوز بدم که اونو ...

خواهش میکنم عزیزم

بله کمبود فسفر می‌تونه روی دندون درآوردن اثر بذاره، چون فسفر همراه کلسیم و ویتامین D برای رشد استخوان و دندان خیلی مهمه. اگر فسفات ساندوز طبق توصیه پزشک داده نشده، حتماً دوباره با متخصص کودکتون مطرح کنید تا سطح فسفر و ویتامین D بررسی بشه.

🔹 از طرفی، تاخیر در رویش دندان می‌تونه دلایل دیگه هم داشته باشه (مثل نارس بودن، کمبود بعضی ریزمغذی‌ها یا حتی مسائل ژنتیکی). اینکه پسرعموی بچه هم دیر دندون درآورده، نشون میده وراثت هم می‌تونه نقش داشته باشه.

نگران نباشید تا ۱۸ ماهگی اگر هنوز دندونی نیومد، معمولاً متخصص بررسی کامل می‌کنه (آزمایش خون و گاهی عکس از فک). خیلی وقت‌ها هم بچه‌ها دیرتر ولی سالم و طبیعی دندون درمیارن.

برای آرامش بیشتر می‌تونید ویدیوهای علمی و کوتاه در مورد نوزادان رو در کانال یوتیوب ببینید 🌷

خواهش میکنم عزیزمبله کمبود فسفر می‌تونه روی دندون درآوردن اثر بذاره، چون فسفر همراه کلسیم و ویتامین ...

خیلی ممنونم 

فقط یع سوال  ببخشید امکان داره کودک اصلا دندون در نیاره؟

فقط میترسم اصلا دندون نداشته باشه

خیلی ممنونم فقط یع سوال ببخشید امکان داره کودک اصلا دندون در نیاره؟فقط میترسم اصلا دندون نداشته باش ...

🔹 در بیشتر نوزادان، اولین دندان بین ۶ تا ۱۲ ماهگی درمیاد. گاهی هم دیرتر، حتی تا ۱۵–۱۸ ماهگی. این موضوع می‌تونه ارثی باشه، همون‌طور که گفتی پسرعمو هم دیر دندون درآورده.

🔹 اینکه "اصلاً دندون درنیاره"، حالت بسیار نادر و به‌نام anodontia هست و معمولاً همراه با مشکلات ژنتیکی و سایر علائم جسمی کاملا مشخص دیده می‌شه. اگر کودک رشد و تکامل طبیعی داره، این نگرانی خیلی بعیده.

🔹 شایع‌ترین علت‌های تأخیر دندانی:

• عوامل ژنتیک و ارثی
  • تأخیر رشدی در نوزادان نارس
  • کمبودهایی مثل فسفر یا ویتامین D
  • یا گاهی به‌طور طبیعی فقط دیرتر از میانگین درمیاد.

🔹 توصیه:
بهتره با دندانپزشک کودکان مشورت بشه و اگر لازم بود رادیوگرافی ساده انجام بدن تا مشخص بشه جوانه‌های دندانی وجود داره یا نه. در اکثر موارد خیال مادر راحت می‌شه چون دندان‌ها فقط دیرتر درمیارن.

🌷 پس نگران نباش؛ احتمال اینکه اصلاً دندانی وجود نداشته باشه خیلی خیلی خیلی  کم هست.

برای دیدن ویدیوهای علمی و مطمئن درباره رشد و تکامل  می‌تونی کانال یوتیوب ما رو دنبال کنی 👉
دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma

تو یه تاپیک از گذشتت نوشته بوی بچت خیلی شلوغه و پیش فعال چطور دوباره خواستی بچه داربشی ؟

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

تو یه تاپیک از گذشتت نوشته بوی بچت خیلی شلوغه و پیش فعال چطور دوباره خواستی بچه داربشی ؟

خب با یع بچه مخالفم بنظرم بچه حتما باید همبازی داشته باشه