2777
2789
عنوان

می‌خوام چادر سر کنم

185 بازدید | 7 پست

من چادر دختر خالمو سرم کردم رفتم مدرسه همههههه گفتن خیلییی بهم میاد الان خیلی دوست دارم چادر بپوشم ولی خیلیییی گرونه و میترسم نتونم و فقط یک مدت سرم کنم چیکار کنم

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

مادرت چادر اضافه نداره

نه متاسفانه فقط یک چادر داره که خودش میپوشع و همینطور قد مادرم خیلی بلند تر از منه

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدت چنده؟

نمیدونم پارسال تو مدرسه اندازه گرفتم ۱۵۹

عزیزم دیگه یم چادر همه لازم دارن جاهایی زیارتی که لازم میشهحتی اگه یک مدت سرت کنی می مونه بعدا مشهد ...

بله می‌دونم گلم ولی برا منی که دوساله کفش و لباس نخریدم خیلی سنگینه بخوام یکی دوتومن بدم به چادر ولی سرنکنم

بله می‌دونم گلم ولی برا منی که دوساله کفش و لباس نخریدم خیلی سنگینه بخوام یکی دوتومن بدم به چادر ولی ...

باورت میشه منم چند ساله نخریدم اول دل خوش نیست

بعد من خواهرم لباس دختراش رو زیاد میده