واییی نه چه فکر منفی خاک ب سرش بیاد بره تو کوچه نه بابا جای داداشمه میدم مغازه ازش وسیله میزنمدیگه
واییییی خخخخ🤣🤣🤣
تو از لوازم آرایشی اربابی پس
عجب پسر عموی اسکلی داری خوش به حالت😂😂
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فرم چشمم رو نمیدونم ولی درشت نیست معمولیه من رنگ های نود که براق نباشن برای سایه دوس دارم قهوه ای م ...
من فرم چشمم معمولیه خودم دوست ندارم میگم کوچیکه
خیلی دوست دارم ی سایه بزنم ک یکم تغییر کنه یا بررگتر شه ولی از رنگای قرمز ، قهوه ایی و اینا خوشم میاد نمیدونم تاثیر داره یا نه
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
وای آره مامانم میگه مغازه محمد آنقدر لوازم آرایش نیست ک رو میز توعه نه بابا اسکل نیست حالا همیشه ک م ...
سری بعدی منم ببر😂😂😂😁