2777
2789

بچها من با پسرای بقیه شهرا دیت رفتم و اینا 

اونارو میشناسم خیلی سختم نبود  

ولی با این تهرانیا همش میترسم برم بیرون 

اولین مورد اینکه با ماشین نمیخوام برم 

دوم اینکه نمیخوام ادرس خونمونو یاد بگیرن 

سومین چهارمین مورد چیه؟؟  

مامانم  میگه میدزدن تورو  فلان چشمم ترسیده

اینم بگم تازه دوماهه اومدیم تهران قبلا مشهد بودیم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی کافه ای رستورانی جایی تعیین کنید برید برا چی باید ادرس خونتونو یاد بگیرن یا بدزدنت😑 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
چه ربطی داره 😂😂😂

خب بقیه رو چون شناخت داشتم هم به شهر هم به ادما راحت میرفتم میومدم خطری هم نداشت 

ولی تهران شهر ۷۲ ملته شهرو هم بلد نیستن 

میخوام بدونم باید چطور برخورد کنم ک امنیتم حفظ بشه 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

ی کافه ای رستورانی جایی تعیین کنید برید برا چی باید ادرس خونتونو یاد بگیرن یا بدزدنت😑

پسره گیر داده با مترو برم نزدیکش بیاد دنبالم 

منم میگم خودم برم نظر تو چیه؟ 

پسره گیر داده با مترو برم نزدیکش بیاد دنبالم منم میگم خودم برم نظر تو چیه؟

قبول نکن 

بگو فلان کافه فلان ساعت 

تامام

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند