2777
2789
خودم تابحال ن غذا نه چای و میوه خوردم،درحد یه خرما برای فاتحه که ناراحت نشن

درکل رسمش همینه حالا میوه یا چایی خرما به قول شما ناراحت نشن دستمون پس زد ولی برای شام نهار یه طوری هست

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چی میدن پیش شمااینجا کسی که پول داشته باشع قیمه با گوشت گوسفندی میده کسی هم نداشته باشه زرشک پلو ...

شما هم شیرازی که قیمه بدن؟؟

ما تهرانیم معمولا چند مدل شام هست

معمولی ترینش وزیری. دیگه لوکس بگیرن باقالی پلو با گوشت و فسنجون و شیرین پلو هم کنار کباب میذارن

درسته.اما ایشالا همیشه ب شادی و خوشی باشه.درکل غذای عروسی به چیز دیگریست😂🥰

الهی امین

خدا شادی بیاره شادی همه چیزش خوبع

دور از جون من خودم یادمه عروسی یکی از اقوام مرغ پاک کردیم کمک اشپز برنج شستیم انقدر حال دلمون کوک بود کلی هم اون غذا چسبید یه خاطر خوبم موند و چند سال بعد تو همون خونه برای عذا یکی دیگه از جون های فامیل داشتیم مرغ پاک میکردیم با اشک و اه هیچوقت یادم نمیره داییم کلی گریه میکرد حین غذا کشیدن خدا برای کافر هم نیاره بخدا الان که دارم میگم اشکام میریزه خیلی سخت بود خیلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما هم شیرازی که قیمه بدن؟؟ما تهرانیم معمولا چند مدل شام هستمعمولی ترینش وزیری. دیگه لوکس بگیرن باقا ...

نه ما روستا هستیم کلا عروسی هامون به سبک قدیم تو خونه هستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر مزه میده ازین عروسی ها که دیگ های غذا از صبح میذارن رو آتیش همه هم کمک میکنن

اره خیلی میگم که عصر که هنوز خونه ای بوی غذا ادمو دیونه میکنه اونایی که خونه اشون نزدیک صاحب عروسی هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبیش اینه معمولا همه ی اهالی روستا دعوت میشن

اینطور نیست کسی جا بمونه بچه ها رو میفرستن در خونه ها به به همه بگن دعوتین بیایین چند روز قبل از عروسی هم مثلا زنگ میزنن به بزرگتر های خانواده با پسر و دخترات بیایین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینطور نیست کسی جا بمونه بچه ها رو میفرستن در خونه ها به به همه بگن دعوتین بیایین چند روز قبل از عرو ...

عالیههه 

قدیما از چند روز قبل از مراسم اصلی هم معمولا عصراا یا بعد از شام دور هم جمع می شدن بزن برقص ساده حتی شاید بدون پذیرایی خاصی.

چقدر خوش می گذشت

عالیههه قدیما از چند روز قبل از مراسم اصلی هم معمولا عصراا یا بعد از شام دور هم جمع می شدن بزن برقص ...

اینجا هنوزم همونطوره شب قبل از حنابندون جمع میشن لباس های عروس داماد تزیین میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40