2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله قیمه و شکرپلو غذای اصیل و پولداری شیرازی هاست اگر یه عروسی شیرازی این غذا رو بدن یعنی بسیار خرج ...

اره تو شیراز اونو خوردم غذای محلیه دیگه

.ولی چرا پولداری  ؟چیز خاصی نیست که

قیمه سیب زمینی معمولی با برنج شیرین زعفرونی 

قدیما عروسیا مرغ میدادن خیلی خوشمزه بود دیگه مرغ نمیدن

پس چی میدن پیش شما

اینجا کسی که پول داشته باشع قیمه با گوشت گوسفندی میده کسی هم نداشته باشه زرشک پلو با مرغ

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خاک برسرش مرده خوره دله ش بزارمآدم از غذای عروسی و نذری خیلی لذت میبره

ها اصلا این حرف گفتن نداره چطور دلش میاد اینطور بگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره تو شیراز اونو خوردم غذای محلیه دیگه .ولی چرا پولداری ؟چیز خاصی نیست کهقیمه سیب زمینی معمولی با ...

چون غذای اصیلشون هست و تو تالاد ها هم جز بخش گرونه 

خیلی چیز خاصیه واقعا😂

برنج شیرین نیست 

شکرپلو با شیرین پلو فرق داره کلا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ها اصلا این حرف گفتن نداره چطور دلش میاد اینطور بگه

چی بگم خواهر،این مدلی دیگه هرکس بره ختم میگه براش از اون غذا براش میارن مثل زن حامله دلش میخواد 😤بخدا نمی‌دونم چجوری از گلوش می‌ره پایین

چون غذای اصیلشون هست و تو تالاد ها هم جز بخش گرونه خیلی چیز خاصیه واقعا😂برنج شیرین نیست شکرپلو با ش ...

چرا برنجش یکم شیرینه. امسال عید اومده بودیم شیراز رستوران هفت خان یه دونه شکر پلو با قیمه سفارش دادیم کنار بقیه غذاهامون تستش کردم

چرا برنجش یکم شیرینه. امسال عید اومده بودیم شیراز رستوران هفت خان یه دونه شکر پلو با قیمه سفارش دادی ...

بله میدونم شیرین هست 

میگم شیرین پلو با شکرپلو فرق داره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چی بگم خواهر،این مدلی دیگه هرکس بره ختم میگه براش از اون غذا براش میارن مثل زن حامله دلش میخواد 😤بخ ...

خدایا توبه سمت ما سعی میکنن میرن مراسم ختم تا سفره ننداختن بلندشدن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40