2777
2789
عنوان

واااااااای چطوری به یکی که دهنش بو میده بگیم بوووو میدهههههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه منم این مشکلو دارم منم اوایل متوجه نبودم یعنی کسی بهم نمی‌گفت تا اینکه ازدواج کردم شوهرم روش نمیشد بگه همش غیر مستقیم یع چیزایی می‌گفت منم بهم برمیخورد واقعا نمی‌دونم چرا اینجوری بودم همش میگفت برو دکتر دوسه بارم مجبورم کرد برم اما فایده نداشت چون دکترا هیچکدوم درد منو نمی‌دونستن همش دارو های میدادن که فایده نداشت و تقریبا باید بگم سر همین بوی بد دهان زندگیم داغون شد شوهرم ازم زده شده خیلی رنج کشیدم و دلم شکست سر همین قضیه 

توروخدا اگه بچه هاتون این مشکلو دارن از همین الان پیگیری کنید شاید مثه من سنگ لوزه دارن عملش کنید الان من دکترا عملم نمیکنن متاسفانه میگن تو این سن ریسک به هوش نیومدنت هست و ازین حرفا خدا لعنتشون کنه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه سایته اسمش « بو میدی » هستمیگن بصورت ناشناس پیامک برای طرف ارسال می‌کنهوالا نمی‌دونم درسته یا نه

عه الان رفتم دیدم

چقدر جالبه😂

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

چرا رک نمیگی بهش؟؟ وقتی خودش شعورش نمی‌کشه اول صبح مسواک بزنه بیاد و مردم و خفه نکن تو باید بهش بگی، خیلی رک و با لحن مهربون بگو عزیزم لطفاً صبا یا مسواکتو بزن، یا صبحونه بخور