2777
2789
عنوان

مامانا و بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو میگم  مامانم هی میگه ببرش دکتر  هی میبینم وایسوندتش میگم مامان نکن گناه داره م ...

ببخشید ولی دهن مردم و نمیشه بست ولی ور دروازه رو میشه بست.وای عصبی شدم.ههههه من درمورد بچه ام با کسی شوخی ندارم.خیلی سختی کشیدم تا این ماه برسم😉😂😂

عمم میگفت بچه از ده روزگی باید وایسه😕

ای بابا مگه بچه زورو هست. این چه حرفیه .بچه من اصلا سینه خیز هم نرفت. یهو تو یکسالگی پاشد راه رفت.احتمالا بچت پسر نیست

دنیای من پسرای گلم😍 و همسرم😘

اهمیت نده جونم که بااین حرفا فقط پیرمیشی چون تمومی نداره.دکتر دخترمن تواصفهان معروفه میگه بچه تو ده ماهگی باید 5تا کلمه رو بگه.من دخترم زود راه افتاد ولی خوب میگفت بچه تابچه فرق داره واصلا ربطی به هوش و ژنتیک نداره.یکی نه ماهه راه میفته یگی یکسال ونیم.پسر دایی من سه سالگی راه افتاد چهارساله بود تازه جمله های کوچیک رو میگفت.الان مردی شده بیا و ببین.اون از وزن زیادش بود دیر پیش میرفت

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
ببخشید ولی دهن مردم و نمیشه بست ولی ور دروازه رو میشه بست.وای عصبی شدم.ههههه من درمورد بچه ام با کسی ...

وای من ده سال بچه  دار نشدم با کلی دوا دکتر چه سختیایی نکشیدم 

بعدش خدا طبیعی داد

تو بارداریمم استراحت مطلق بودم نه ماه خیلی خیلی سخت بود 

کلی سونو کلی ازمایش کلی دکتر با ویار خیلی بد

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

یعنی پاهاشو بزنه زمین .اصلا این کار را دکتر ها تایید نمیکنن.به مهره های کمرش فشار میاد.

عمه میگفت بچه های ما تا 6 ماهگی قنداق بودن 

تو بچتو قنداق نکردی که نیمتونه وایسه 

البته وامیسته الان یکم 

بدتر مامانمه که یواشکی وایمستونتش 

یا باهاش حرف میزنه که حرف بزنه میگه چرا دده نمیگه 😕

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

وای من ده سال بچه  دار نشدم با کلی دوا دکتر چه سختیایی نکشیدم  بعدش خدا طبیعی داد تو بار ...

ای بابا بیچاره بچه 6ماهشه چه توقعی ازش داری به حرف هیچکس گوش نکن  و از  این خوشحال باش که خدا بهت لطف کرده والان صاحب یک نی نی زیبا شدی. نهایت اگه تو 15ماهکی راه نرفت یه سر ببرش دکتر

دنیای من پسرای گلم😍 و همسرم😘