2777
2789

من 15 روزه زایمان کردم

تا امروز تقریبا هر روز یه بار با شامپو بچه میشورم

و بعد از هر دسشویی نوارمو عوض میکنم و خودمو خشک میکنم و بیشتر مواقع سشوار میکشم

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد دسشویی با سشوار خشک کن

بعد شستن خودت با گاز استریل روشو اول خشک کن

تند تند نوار رو عوض کن

وقتی هم میخوای دسشویی کنی تا میتونی به سمت جلو خم شو ادرار روش نریزه.البته این مورد به خاطر کم شدن سوزشته ربطی به عفونت بخیه نداره😆

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

اگه کسی اطلاع داره بگه کی خوب میشم؟؟؟؟؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
من 15 روزه زایمان کردم تا امروز تقریبا هر روز یه بار با شامپو بچه میشورم و بعد از هر دسشویی نوارمو ...

یعنی بعد 15روز خوب نشدی؟

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

من سزارین بودم و اندازه 15 سانت باز شد و بعد بخیه زدن بچه دومم رو میخوام طبیعی به دنیا بیارم شما که تازه زایمان کردی الان خیلی جای بخیه هات درد داری ؟؟؟ من عفونت ادراری مقاوم به درمانم دارم که با دارو و بستری در بیمارستان چند ماه پیش رفع شد ولی دکترم گفت بر میگرده چون بدنت مستعد این عفونته حالا میترسم طبیعی زایمان کنم و سوزشم برگرده و ندونم چیکار کنم چون از عنبر نسارا و دودش خیلی استفاده میکنم ولی اگر طبیعی باشی دود میشه داد یا نه ؟؟

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
یعنی بعد 15روز خوب نشدی؟

نگاش نکردم راسش

ولی میخاره و میسوزه هنوز

من سزارین بودم و اندازه 15 سانت باز شد و بعد بخیه زدن بچه دومم رو میخوام طبیعی به دنیا بیارم شما که ...

چرا نشه دو داد

خود عنبر نسا باعث میشه عفونت نکنی

ولی برفرضم خواستی دودش مستقیم نخوره میتونی روی اون محل رو با یه پارچه نخی یا بهتر از اون با گاز استریل بپوشونی

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
پس چطور میگن زایمان طبیعی بهتره؟😯

من طبیعی زایمان کردم بنظرم سزارین بهتره

طبیعی خیییییییییلی سخته😭😭😭😭😭

نگاش نکردم راسش ولی میخاره و میسوزه هنوز

از زایمانت راضی هستی؟بچه اولت بود؟

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.