2777
2789
عنوان

سهامم رو واریز کردن 😁🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شادی استفاده کنین 🥰😅مبارکههه

ممنون🤗

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

چی میخری؟

نگه میدارم واسه روز مبادا

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

واسه من سهامم یک میلیونی ۱۶۵۰ واریز کردن

برا پدرم ۱۴۰۰

خوشبحالتون رمانی ک گفتن قراره واریز کنن طلا ۱۰۵۰۰ بود الان ک واریز شذه ۱۱۲۰۰ امیدوارم ب اعمق فاجعه پ ...

به عمق فاجعه خیلی وقته پی بردیم ولی...

دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی آید

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

برا من 881 ریختن نمیدونم چی بگیرم 🫠

نگه دار

برا منم دیروز 815 ریختن قصد دارم یه چند تایی کتاب بخرم باهاش

من محصولات گیاهی گرفتم🤭

بزرگ‌ترین مشکل من با بزرگسالی اونجاییه که دیگه نمی‌تونی مثل زمان نوجوانی رویا‌پردازی کنی:)از واقعیت‌های زشت دنیا، دل‌زده‌ام و دلم می‌خواد تو سرزمین رویاهام زندگی کنم