2777
2789
مدل دومی چرا مبل بزرگش فرق داره؟من مدل دومی بیشتر دوست دارم (اگر همشون شبیه هم باشن و رنگ کوسن عوض ...

دومی رو من هفته پیش دیدم از نزدیک. روش نشستم اصلا راحت نبود. با اینکه قدمم کوتاه نیست، ولی خواستم تکیه بدم باید حتما یه کوسن پشتم میذاشتم. همون نشیمنش خیلی دراز بود

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دومی یکدست و ساده و جمع و حور و خلوتتر نشون میده فضا را.بنظرم دومی.البته اولی بسیار شیک است.من دومی ...

فداتشم مرسی هنونخریدم مبلهامواومدن بردن تاشب پولشوبزنن بریزیم برااین یاروفرداسفارش بدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم یاروهم میگفت ایناکارژورنالیه بازیکی دیگه میگفت مصری

نه بابا 😂😂مصر و لهستان چیه اینا فرانسوی کلاسیک هستن بزن نت انواعش و میاره 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

دومی رو من هفته پیش دیدم از نزدیک. روش نشستم اصلا راحت نبود. با اینکه قدمم کوتاه نیست، ولی خواستم تک ...

کلا این مدل مبل ها راحت نیستن 

برای خونه هایی مناسب هست که یه دست این مبل برای مهمون 

و یه دست مبل راحتی دیگه اون طرف سالن داشته باشن 

دائم نمیشه ازشون استفاده کرد واقعا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مدل دومی چرا مبل بزرگش فرق داره؟من مدل دومی بیشتر دوست دارم (اگر همشون شبیه هم باشن و رنگ کوسن عوض ...

دومی مدلش یکی چستره ولی من اگربردارم دوتاشوساده برمیدارم چسترنمیخوان

دومی مدلش یکی چستره ولی من اگربردارم دوتاشوساده برمیدارم چسترنمیخوان

اها خب اگر ساده برمیداری دومی خوشگله 

اما رنگ کوسن چیز دیگه باشه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

کلا این مدل مبل ها راحت نیستن برای خونه هایی مناسب هست که یه دست این مبل برای مهمون و یه دست مبل راح ...

چند تاش بودن خیلی خوب بودن. البته من کلا مدل نشستنم خیلی رسمیه برای من خوب بودن😁

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

واقعااونقدرافتضاحه🤣🤣🤣

عزیزم😬😬 دومی تو خونه همه هست دیگه 

ولی اولی تو‌خونت کمتر کسی میتونی ببینی 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

هردو فرانسوی کلاسیک هستن هردو قشنگی خودشو داره. اگه کار شلوغ دوست داری و فضات بزرگه اولی اما اگه مین ...

حال خونه مون ۵۵متری هستش بنظرت برااولی کوچیکه اگربردارم؟

من دومی رو می پسندم البته با رنگ پارچه دیگهاولی هم به خاطر رنگ فرم قهوی ای و اون صندلی های تک نفره د ...

بازمن ازپیزبان هاش خیلی خوشم اومدش ومدل چوبش نمیدونم چرا

وفقطم میگم کرم شوهرم میگه باسه تابچه یکی هم توراه داریم باید کاوربکشیم  ازکاورمتنفره میگه کرم برندارم ولی کرم میخوام چون ازاوا بخاطربچه هی تیره میگرفتیم میخوام کرم بردارم باقالی قرمز😅😅

بستگی به سبک خونه ات هم داره

اولی کلاسیکه و سلطنتی

دومی نئوکلاسیک

اولی برای خونه های بزرگ و دکوراسیون رسمی و لوستر مجلل و بزرگ و فرش سنتی و پرده های والان دار و رنگی و ... خوبه

دونی برای خونه های مدرن و نیمه کلاسیک و خونه های کوچکتر خوبه، با پرده های ساده ها و حریر و ....

باید ببینی کدومش به بقیه وسایلت میخوره و سبک خونه ات کلا چیه

من خودم دومی رو میپسندم 

و برعکس نظر اون دوست عزیزی که گفتن دومی حس خونه مامان بزرگا رو میده، اولی که کلاسیک هست این حس و حال رو داره. دومی مدرن تره.