2777
2789
بخدااسمشو نمیدونم مرده میگفت کارهای مصری وژورنالی چوبشوهم یمگفت راش گرجستان میزنیم شایدم بازارگرمیش ...

نه باروس اسم برند مبل هست ولی استارتر من اینجا زیاد شنیدم که همون مبلی که توی فروشگاه هست رو بردارین اونی که میسازن رو با همون مواد و متریال نمیسازن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باروس اسم برند مبل هست ولی استارتر من اینجا زیاد شنیدم که همون مبلی که توی فروشگاه هست رو بردارین ...

واقعااهم همینجوره مبلهای الانم چسترهستش سفارش دادیم هنودوسال نیس داریم عیدامسال میشه دوسال ولی الان ابرهاش خوابیده تقریبا درصورتی که قراربودش بهترین جنس بزنن

کلا این مدل مبل ها راحت نیستن برای خونه هایی مناسب هست که یه دست این مبل برای مهمون و یه دست مبل راح ...

ولی قشنگه خووو ماهمون دوسال پیش چسترخریدیم خیلی پشیمون شدیم ازاین مدلهابرنداشتیم

اصلا نت ونزدم ازتودیوارمدلشونگاه کردیم بعدرفتیم فروشگاهش نت ونزدم مدل ببینم

ببین نت بزن فرانسوی کلاسیک مدلاشو ببین مدل چیدمانشو ببین، بعد یک طرح و انتخاب کن که چیدمان و مدل و پارچه با فضا و فرش وپردهو... همخوانی داشته باشه 

مطمئن باش اینجوری بهترین انتخاب و داری ولی هرچی شلوغ‌تر بگیری از سبک مینیمال دور میشی بستگی به خودت داره

از الان مبارکت باشه🥰

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

واقعااهم همینجوره مبلهای الانم چسترهستش سفارش دادیم هنودوسال نیس داریم عیدامسال میشه دوسال ولی الان ...

دروغ میگن واسه بازار گرمی میگن فلان چوب و فلان فوم رو میزنیم . همون مبل فروشگاه رو بیارید بهترین و بیشترین متریال رو اون مبلها دارن

حال خونه مون ۵۵متری هستش بنظرت برااولی کوچیکه اگربردارم؟

اگه نورگیریش خوبه پرده‌ها رو‌شنه انتخاب خیلی خوبیه. 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

عزیزم😬😬 دومی تو خونه همه هست دیگه ولی اولی تو‌خونت کمتر کسی میتونی ببینی

اره خیلی شیکتره بنظرخودمم شوهرم‌م‌میگه هرچی بخریم‌تاسالهااسم‌عوض کردن نمیاری میخواست گوشی بخره مبل بستم‌بهش

بستگی به سبک خونه ات هم دارهاولی کلاسیکه و سلطنتیدومی نئوکلاسیکاولی برای خونه های بزرگ و دکوراسیون ر ...

سرویس چوبموعوض کردم قهوای برداشتم قالی هامون روهم میخوایم عوض کینیم البته اول مبل بخریم بعد پرده هامم ساده ساده است پارچه اش خوبه هاابدون هیچ طرحی ولی ساده است

اره خیلی شیکتره بنظرخودمم شوهرم‌م‌میگه هرچی بخریم‌تاسالهااسم‌عوض کردن نمیاری میخواست گوشی بخره مبل ب ...

اتفاقا اولی خوبه 

بگو باشه یه چیزی بخر که تک باشی البته من اینطوریم دوست ندارم از چیزی که من دارم تو خونه اطرافیانم باشه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

دروغ میگن واسه بازار گرمی میگن فلان چوب و فلان فوم رو میزنیم . همون مبل فروشگاه رو بیارید بهترین و ب ...

اره شوهرموبگم همین کاروبکنیم چون مبلهایه الانمم دادیم ساختن ولی میگم ابرش کمی خوابیده بااینکه هنوزدوسال هم نشده عیدمیشه دوسال

اگه نورگیریش خوبه پرده‌ها رو‌شنه انتخاب خیلی خوبیه.

نورگیرش عالیه خونه شمالی پرده هاسفیدساده ایت حالامرده رومیتونم بعداگرخیلی ساده باشه براش دستک بدم بدوزن زیادنمیشه اون ولی عوض نیمکنم تازه ۸ماهه خونه عوض کردیم ودوختمشون نونوهستن هنوزنشتسم