الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
انشاالله که راحتهولی من پنج سال اختلاف داشتن پوستم کنده شده و داره کنده میشه اختلاف سنی به نظر من ده ...
اتفاقا من اگه ب عقب برگردم زودتر دومی رو میارم. ده سال دیگه خیلی زیادمی شه. من شوهرم سراولی انقد تنبل بود واذیتم کرد چشمم ترسید ودومی رودیرتراوردم. 4سال وده ماه فاصله دارن من ک پشیمونم
عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.
خب اونجوری بیشتر پوستت کنده میشد یعنی هرچی اختلاف سنی کم باشه زن بیشتر به میشه تازه من خانواده شوهر ...
آره ولی کنده شدن پوستت همون دوساله ک بزرگ. میشن اینجوری مث من براهربچه جدا پوستت کنده میشه الان جاریم فاصله بچه هاش اونیم سال بود باهم بزرگ شدن. ولی من قشنگ دوسه سال ب اولی وقت گذاشتم برادومی هم همین قدرباید وقت بذارم.
عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.