2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه دوم دارین بگین بچه اول سختی هاش بیشتره یا دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 28 پست

بچه دوم خیلی سختتره

از همه لحاظ،، دوران بارداری، نقاهت بعد زایمان ، هزینه ها ، مدیریت ارتباط بچه ها باهم..مدیریت زمان...

خلاصه تو بچه اول حالت بهتره

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

مامانم سر داداشم خیلی اذیت شد(دوقلو بودیم)من اروم اون خیلی شیطون اما بچه اولش خیلی خوب بوووود بچه اخ ...

وای خدایی مادرت اعصاب فولادی داشته😑😁

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدایی مادرت اعصاب فولادی داشته😑😁

اره واقعا یکی درمیون اذیتش میکردن😂😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه دوم خیلی سختترهاز همه لحاظ،، دوران بارداری، نقاهت بعد زایمان ، هزینه ها ، مدیریت ارتباط بچه ها ب ...

ولا من تا الان از نظر بارداری دوممیم خیلی خیلی راحت تر بوده دیگه نمیدونم دنیا بیاد چی میشه

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

اره اینم هست ولی فکر میکنم دومی راحت ترباشه چون تجربه داری

بستگی به بچه هم داره 

خواهر من ۴ تا داره 

سه تا اولی خیلی آروم بودن ولی آخری خیلی اذیت کرد 

حتی الان هم که ۶ سالشه باز عذاب میده خواهرمو

همه از مرگ میترسن، من از جمله‌ی «بسته ی شما رو به پایان است»🫤😐

چقدر خوبه تفاوت سنیشون امشاالله سالم ب دنیا بیاد

خیلی ممنون گلم ❤️🙏

دوستای من میگن دو تا بچه داشتن خیلی خیلی سخت تر از بچه اوله

من بچه اولم از هر نظر خیلی سخت بو از بارداری تا الان پوستموکند ولی بارداری دومم خیلی راحتر بود

انشاالله که راحتهولی من پنج سال اختلاف داشتن پوستم کنده شده و داره کنده میشه اختلاف سنی به نظر من ده ...

اتفاقا من اگه ب عقب برگردم زودتر دومی رو میارم. ده سال دیگه خیلی زیادمی شه. من شوهرم سراولی انقد تنبل بود واذیتم کرد چشمم ترسید ودومی رودیرتراوردم. 4سال وده ماه فاصله دارن من ک پشیمونم

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

اتفاقا من اگه ب عقب برگردم زودتر دومی رو میارم. ده سال دیگه خیلی زیادمی شه. من شوهرم سراولی انقد تنب ...

خب اونجوری بیشتر پوستت کنده میشد یعنی هرچی اختلاف سنی کم باشه زن بیشتر به میشه تازه من خانواده شوهر خیلی کمکم کردن پسرم دوسال علما اونجا بود 

خب اونجوری بیشتر پوستت کنده میشد یعنی هرچی اختلاف سنی کم باشه زن بیشتر به میشه تازه من خانواده شوهر ...

آره ولی کنده شدن پوستت همون دوساله ک بزرگ. میشن اینجوری مث من براهربچه جدا پوستت کنده میشه الان جاریم فاصله بچه هاش اونیم سال بود باهم بزرگ شدن. ولی من قشنگ دوسه سال ب اولی وقت گذاشتم برادومی هم همین قدرباید وقت بذارم. 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.