2777
2789
عنوان

انتظار داره2️⃣4️⃣ساعت باهاش چت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 56 پست
مام چندساله باهمیم ما اصلا همکلاسی بودیم همسایه بودیم خب همین و بهش بگو یا مثل خودش رفتار کن

دلم نمیاد مستقیم بگم چون واقعا برام عزیزه🙂

ناراحت میشه اگه بد برداشت نمیکرد مستقیم میگفتم من شخصیتم اینجوریه وگرنه مشکلی باتو ندارم

‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع ارتباط کردی کلا؟

خودش پیام داد گفت خدافظ 

من شخصیتم با تو فرق می‌کنه ن به کسی پیام میدم ن زنگ میزنم 

گوشیمم همیشه خاموشه یا خوابم دیگه بعد ی مدت کسی بهم پیام نمی‌ده 

(:A__•~•__M:)
دلم نمیاد...اصلا نمیخوام همچین حسی بگیره که برام بی اهمیته چون واقعا اینجوری نیست

تا وقتی نمی خواهی هیچ کسو ناراحت کنی اونی که ناراحت می شه خودتی. خودت رو کمتر از اون دوست داری؟

وقتی کسی خواسته ی غیرمنطقی داره و تو براش انجام نمی دی ناراحت میشه. ولی دلیل اون ناراحتی خودش هست. نه تو! 

تا وقتی نمی خواهی هیچ کسو ناراحت کنی اونی که ناراحت می شه خودتی. خودت رو کمتر از اون دوست داری؟وقتی ...

خودم رو دوست دارم اما نمیخوام سو تفاهم پیش بیاد براش و فکر کنه تمام این مدت دورو بودم یا بدم میاد ازش چون واقعا همچین چیزی نبوده

‌‌‌

خودم رو دوست دارم اما نمیخوام سو تفاهم پیش بیاد براش و فکر کنه تمام این مدت دورو بودم یا بدم میاد از ...

بهش پیام بده. بگو شرایط روحی و زندگیم طوری هست که باید از گوشی دور باشم و بیشتر برای خودم وقت بگذارم. امیدوارم درکم کنی. هیچ مشکلی با تو ندارم و اتفاقا خیلی هم دوستت دارم. اما مثل سابق نمی تونم مدام در دسترس باشم و در ارتباط باشم.

اینو بهش بگو

ولی من مطمینم ناراحت می شه و مشکل از خودشه و نه تو!! هر جور بگی ناراحت می شه. و تو باید اینو بپذیری.

بهش پیام بده. بگو شرایط روحی و زندگیم طوری هست که باید از گوشی دور باشم و بیشتر برای خودم وقت بگذارم ...

ناراحت میشه میگه حتما داری یه کارایی میکنی به من نمیگی شایدم فکر کنه رفتم تو رابطه و از اونام که با دوست صمیمیشون قطع ارتباط میکنن😅

درست میگید در هرصورت ناراحت میشه...

‌‌‌

نه عزیزم حق کاملا با توئه . منم عمچین موردی داشتم طرف چهار ساعت پشت تلفن از مشکلات خودش میگفت نوبت من ک میشد هیچ وقت جواب نمیداد یا فقط جوابای کوتاه میداد و یریع بحثو میبرد سمت خودش . وقتی تلفنی باهام حرف میزد اگ کسی میومد پشت درخونمون توقع داشت درو باز نکنم میگفت وقتی من قطع کردم برو بهش بگو داشتم تلفن حرف می دم حرفای من مهم تره . حتی یادم نمیاد یه بار هم ب حرفا و درددلای من گوش داده باشه. قطع رابطه کن ک اعصابت راحتتره

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

نه عزیزم حق کاملا با توئه . منم عمچین موردی داشتم طرف چهار ساعت پشت تلفن از مشکلات خودش میگفت نوبت م ...

اره باید رابطمو کم کنم

نمیدونم چرا همچین انتظارهایی دارن چرا فکر میکنه من باید اولویت زندگیم جواب دادن به اون باشه از این بدم میاد

‌‌‌

اره باید رابطمو کم کنمنمیدونم چرا همچین انتظارهایی دارن چرا فکر میکنه من باید اولویت زندگیم جواب داد ...

دقت کردی همیشه هم حواسشون هست ب کارات؟

چرا انلاین شدی جواب منو ندادی چرا زنگ زدم جواب ندادی ولی بعدش ک دوباره زنگ زدم مشغول بود گوشیت .

بازخواست میکنن ادمو .

منم دیگه کلا قطع ارتباط کردم . چطور دوستیه ک فقط موقع مشکلات خودش منو یادش میاد وقتی من حرف دارم هیچ وقت دردسترس نیس یا حرفو عوض میکنه ب سمت خودش

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

دقت کردی همیشه هم حواسشون هست ب کارات؟چرا انلاین شدی جواب منو ندادی چرا زنگ زدم جواب ندادی ولی بعدش ...

دقیقا به شدت هم درگیر اینه ببینه من چیکار میکنم حتی اونسری میگفت حواسم بهت هست هیچی نمیگی اصلا معلوم نیست چیکار میکنی و از اینجور حرفا که واقعا حس بدی میده به آدم

من زیاد از مشکلاتم پیشش نمیگم مدلم اینجوریه

ولی همون صحبت معمولی درباره هر موضوعی که به من ربط داشته باشه رو هم نادیده میگیره میره سراغ مسائل شخصی خودش بعدم میگه من فقط با تو راحتم من فقط به تو اعتماد دارم و...

‌‌‌

دقیقا به شدت هم درگیر اینه ببینه من چیکار میکنم حتی اونسری میگفت حواسم بهت هست هیچی نمیگی اصلا معلوم ...

اصن انگار داری دوست منو توصیف میکنی با حرفات😑😑 بنظرم هرچی زودتر قطع ارتباط کن من هی تحمل کردم بخاطر دوستیمون ، اخرش فقط اعصاب خردیش برای خودم موند