2777
2789

دوستم انتظار داره ۲۴ ساعت باهاش چت کنم

من حس میکنم وقتم الکی میره

دلم میخواد هر موقع تایم دارم دقیق و با برنامه اون تایم رو بزارم برای وقت گذرونی با دوستام نه اینکه هر روز تو گوشی باشم با اون چت کنم

یه چیز دیگه که جدیدا بهش توجه کردم اینه تا من میام حرف بزنم از موضوعاتی که مربوط به خودمه خیلی بی اهمیت واکنش نشون میده و سریع بحث و میبره سمت موضوعات خودش

یعنی انگار فقط میخواد تو چت شنیده بشه و من هی وقت بزارم باهاش حرف بزنم

به نظرتون من خودخواهم دوست بدی ام یا طرز فکرم منطقیه؟

بعد اینجوریه که جواب هم نمیدم یا زنگ میزنه میگه جواب بده یا میگه کجایی چیکار میکنی چرا جواب نمیدی جدیدا چیرا انلاین نمیشی چرا دیر سین میزنی

این رفتارش یکم اذیت کنندست

‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون زیادی تنهاست

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

وای مگه دور از جونت مریضی؟بزن بلاکش کن اینا سم خالص اند فقط خودت داغون میشی منم همچین موردی داشتم ۳ ساله تو دانشگاه باهاش قطع ارتباطم چون خودم و روانم برام اهمیت زیاد داره

اره منم تجربشو داشتم 

رابطمو کم کردم 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

چقدرررررر منی من دیگه ی مدت محل ندادم رفت 

یعنی روزیییی سه ساعت زنگ میزد از مشکلاتش به من می‌گفت من کلی راهنمایی میکردم تا من میگفتم اینجوری میکرد اره دیگه چی بگم والا چی بگممم والا نمیدونممم به خدا ای باباااا 

واییییییی چقدر رو مخم بود 

(:A__•~•__M:)
گناه داره اون لابد دلش پره و احتیاج به گفتگو داره

درسته ولی اونم باید یکم درک کنه منو

منم زندگی و دغدغه های خودمو دارم ممکنه بعضی روزا اصلا دلم نخواد باکسی چت کنم حالا هرچقدرم که اون دوست برام عزیز باشه

‌‌‌

درسته ولی اونم باید یکم درک کنه منومنم زندگی و دغدغه های خودمو دارم ممکنه بعضی روزا اصلا دلم نخواد ب ...

به هر حال درکش کن 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
وای مگه دور از جونت مریضی؟بزن بلاکش کن اینا سم خالص اند فقط خودت داغون میشی منم همچین موردی داشتم ۳ ...

دوست چند سالمه ...

بی معرفتی نیست بلاکش کنم؟

دیگه در اون که ازش متنفر نیستم

‌‌‌

چقدرررررر منی من دیگه ی مدت محل ندادم رفت یعنی روزیییی سه ساعت زنگ میزد از مشکلاتش به من می‌گفت من ک ...

من چون رابطمون چندساله ست نمیشه بگم برو

و نمیخوام که کلا حذفش کنم بدی ازش ندیدم فقط دوست دارم انقدر پیگیر نباشه میخوام یکم تمرکزم رو بزارم رو زندگی خودم

‌‌‌

من چون رابطمون چندساله ست نمیشه بگم بروو نمیخوام که کلا حذفش کنم بدی ازش ندیدم فقط دوست دارم انقدر پ ...

مام چندساله باهمیم ما اصلا همکلاسی بودیم همسایه بودیم 

خب همین و بهش بگو یا مثل خودش رفتار کن 

(:A__•~•__M:)