2777
2789

از انسانی میشه وارد شد

درامدت متغیره دیگه اولش باید برای موسسه ها کار کنی فک کنم و اولش درامد کمه

باز اینکه اسم و رسم بزنی برای خودت هم ب خودت بستگی داره

دانشگاه هم میتونی تدریس کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناسی رشته ی شناور هست و هم میشه از تجربی وارد شد هم انسانی. با مدرک کارشناسی نمیتونی مطب باز کنی حتما باید حداقل ارشد رو داشته باشی که بهت پروانه بدن. از اونجایی که آموزش روانشناسی نیاز به ابزار و امکانات خاصی نداره هر دانشگاه در پیتی سالیانه کلی پذیرش روانشناسی داره برا همین تعداد به شدت زیاده و استخدامی ها تقدیم اونایی میشه که پارتی و سهمیه دارند. اگر هم بخوای خودت به عنوان درمانگر کار کنی از اونجایی که تو دانشگاهها هیچ چیز کاربردی یاد نمیدن باااااید کلی کارگاه بری با هزینه ی های بالا. خودت جلسه های تراپی بری  و در کل تا به درآمد برسی هفت خان رستم رو باید طی کنی. 

روانشناسی رشته ی شناور هست و هم میشه از تجربی وارد شد هم انسانی. با مدرک کارشناسی نمیتونی مطب باز کن ...

رتبه ۱ کنکور امسال میخواد روان بخونه 

اگر که اینجوریه که پزشکا هم باید بگن باید ۷ سال بخونی بعد مطب بزنی 

در حالی که روان ۴سال لیسانس ۲سال ارشد ۱سالم گیرم بخوای استخدامی بدی شد ۷ سال 

مساوی شدن 

اونایی که آزاد میخونن همونای که بدون تلاش وارد این دانشگاه شدن پس مسیرشون بازم تلاش میخواد 

مطبتو داری کارتم داری 

همه چی سخته فقط کافیه تلاش کنی 

رتبه ۱ کنکور امسال میخواد روان بخونه اگر که اینجوریه که پزشکا هم باید بگن باید ۷ سال بخونی بعد مطب ب ...

اخه تو فکر میکنی اگر مطبتو بزنی ، مراجع از سر وکولت بالا میره . پزشکی خیلی پذیرش محدودی داره پس تعداد پزشکان نسبت به نیاز جامعه خیلی کمه پس تقاضا براشون زیاده . اما روانشناس در وهله ی اول تعداد زیاده در وهله ی دوم هنوز مردم اقبال مناسبی به روانشناسی ندارن و سوم در نظر بگیر شما اصلا باحداکثر ظرفیت که محاله مراجع ببینی روزی بیشتر از ۵ مراجع  روانت نمیکشه تعرفه ی دولتی دکترا رو تو اصلا ۷۰۰ در نظر بگیر و تو اصلا هفته ای ۲۰ تومن دربیار ماهی میشه ۸۰ تومن . این کجا و درآمد پزشک کجا !

اخه تو فکر میکنی اگر مطبتو بزنی ، مراجع از سر وکولت بالا میره . پزشکی خیلی پذیرش محدودی داره پس تعدا ...

درآمد متفاوتی همجوار که علاقه متفاوته 

نظر و دیدگاهتون برام قابل احترامه و درست 

هدف من مطب زدن نیست

عموی من درمانگره از نزدیک دیدم شرایط چجوریه و میتونم زیر دستش آموزش ببینم  واسه هر چیزی 

استاد دانشگاه میشه شد یا تحصیل 

میشه مشاور مدرسه شد 

میشه بیمارستان رفت کار کرد 

میشه دادگاه رفت 

می‌دونم باید آزمون داد و می‌دونم با تلاش زیاد میسر میشه 

همون پزشک خودمون خدایی جونش درومد  تا رسید حقشه 

درآمد متفاوتی همجوار که علاقه متفاوته نظر و دیدگاهتون برام قابل احترامه و درست هدف من مطب زدن نیستعم ...

من که نمیگم بده نباید کسی بره روانشناسی بخونه . دارم واقعیت های رشته رو میگم. شما هر انتخابی بکنی یه مزایایی داره یه معایبی . باید سود و زیان کنی و اگر سودش چربید حتما انتخاب کمی ولو معایبی  داشته باشه و تو انتخاب رشته علاقه حرف اولو میزنه 

من که نمیگم بده نباید کسی بره روانشناسی بخونه . دارم واقعیت های رشته رو میگم. شما هر انتخابی بکنی یه ...

:آدما وقتی روانشناسی زدم 💔بعد کلی بدو بدو و زحمت 

خواستم بریم حقوقم بازم از همین بحثا بود 

فکر کنم باید چشامو ببندم 

:آدما وقتی روانشناسی زدم 💔بعد کلی بدو بدو و زحمت خواستم بریم حقوقم بازم از همین بحثا بود فکر کنم با ...

خیلی متنت رو نفهمیدم ولی هر رشته ای علاقه داری برو دنبال همون . آدم به چیزی علاقه داشته باشه فارغ از درآمد و جایگاه اجتماعیش عشق میکنه از خوندنش و زندگیش ارزشمند میشه ، اگر به خاطر جایگاه اجتماعی و پرستیژ و پول بری دنبال چیزی ظاهر قضیه رو حفظ کردی ولی تا آخر عمرت حال دلت خرابه 

خیلی متنت رو نفهمیدم ولی هر رشته ای علاقه داری برو دنبال همون . آدم به چیزی علاقه داشته باشه فارغ از ...

مفهوم متن من اینه که وقتی میرم سراغ یه چیزی تمامی وایب های منفیش یکی یکی ظاهر میشه در قالب صحبت بقیه آدما 

پس باید نشنونم و ادامه بدم یا مسیر تغییر بدم!