دختری_ازجنس_رویاا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 490 عنوان کسی از واتساپ سردرمیاره میشه بیاد 61 بازدید | 9 پست یکی از دوستام شمارشو داده میگه داخل واتساپ بهم پیام بده تا ادت کنم گروه الان شمارشو سیو کردم واتساپش نمیاره برای من کسی میدونه دلیلش چیه؟ واتساپ منم برای دوستم نمیاره که بهم پیام بده چرا اینجوریهاگر کسی میدونه راهنمایی کنه خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜 1404/07/10 | 11:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ryain عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 4392 یه کم طول میکشه به نظرم برو تو قسمت مخاطبین ببین اپلیکیشن مشترک واتساپ داره از اون بزن وارد واتساپ بشو خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک میکنید پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم! احسان من دوستت دارم ❤️🌱 🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨
prinazizadyar عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 176 منم بعضی وقت ها همینطور میشه نمیدونم دلیلشو ولی شاید مال خود برنامه اس نمیدونم منم خیلی دوس دارم بدانم..
بانکبلوچ عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 874 یکم طول میکشه خب بگولینکوبفرسته برات من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺
دختری_ازجنس_رویاا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 490 یکم طول میکشه خب بگولینکوبفرسته برات از هفته ی پیش شمارشو داده بهم هر چی میزنم نمیاره خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜
دختری_ازجنس_رویاا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 490 منم بعضی وقت ها همینطور میشه نمیدونم دلیلشو ولی شاید مال خود برنامه اس نمیدونم منم خیلی دوس دارم بدا ... اعصاب ادمو بهم میریزه خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜
بانکبلوچ عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 874 از هفته ی پیش شمارشو داده بهم هر چی میزنم نمیاره من دوسالی میشه وات ندارم ولی بنظرم ازتوواتساپم مشدشماره سیوکرداونجام امتحان کنیاشایدمشکل ازتنظیماته دسترسیه مخاطب جدیدندادی من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺
دختری_ازجنس_رویاا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 490 میرم داخل تنظیمات اصلا گزینه آپ نداره برای من خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 39256 میرم داخل تنظیمات اصلا گزینه آپ نداره برای من برو توی برنامه ها