2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از ذوقش داره میاد خونه ام🥹😂💋

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخییی 😁🥹

چرا اینجوری رفتار میکنین انقدر براتون عجیبه ؟ انگار بقیه رو ندید تعجبتون برای من خیلی عجیب بود 😂🤦‍♀️ 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

فتنه انداختن و دو بهم زنی خوبه پس والا صد رحمت ب مادرشوهر این

مگه هرکی سگ نداره فتنه میندازه؟😑

مامانبزرگم یعنی مادرشوهر مامانم فرشته بود ، عروسشو از پسرش بیشتر دوست داشت

اهل سگ بازی هم‌ نبود اتفاقا اهل نماز و روزه بود

چرا باید نجس باشه؟نجس افکار بعضی انسان هاست نه موجود خدا

نجس نیست..ولی سگ وگربه بعد ادرار ومدفوع اونجاشون را خوب لیس میزنن...داخل دهنشون پر از باکتری ومیکروبه..بعدم بدنشون را لیس میزنن...حداقل بوسش نکن

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

فتنه انداختن و دو بهم زنی خوبه پس والا صد رحمت ب مادرشوهر این

این دو ربطی ب هم ندارنا   

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

به به جات من ذوق کردم

منمممممم🤒

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید