2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا به جون مامانم قسم من یکبار درمورد زندگی برادرم و زنش نظر ندادم ولی خواهر شوهرم تا درمورد پوششم ...

ببین واقعا اگه داداشمم به من بگه چادر بپوش میرینم بهش اینکه دیگه جای خود داره اصن بهش ربط نداره

دقیقا منم اوایل زندگی اینجوری بود به بهانه دلسوزی هرچی دخالته میکرد و شوهرمو و خونواده شوهرمو به جونم مینداخت ولی بعداز مدتی شوهرم دید که خواهرش چقدر موزمار و بدجنسه دیگه حرفاشو قبول نداره یا حداقل کمتر دخالت می‌کنه تو زندگیم 

بهش هم میگممیگم خودت روز اول اجازه دادی دخالت کنی میگه به من ربطی نداره هر حرفی داری به خودش بگو

اگه شوهرت خودشو کنار کشیده کاری که دوست داری بکن

همیشه اینو بدون حرفتو بزن بدون بی احترامي  

اولش خیلی سخته ولی کم کم عادت میکنه ینی مجبوره عادت کنه

خانمای سایت همگی بدونید که هرشخصی که توی زندگیتون دخالت میکنه یا پاش رو اززندگیتون نمیکشه بیرون یا آرامش رو ازتون گرفته 

بدونید فقط و فقط از بی عرضگی شوهر هست همین و بس 

اگه اون اجازه نمیده هیچ احدی نمیتونه پا توی زندگیتون بزاره 

به همسرت بگو میخام این کارو کنم و قطع رابطه کنم

اصن همچین چیزی توی خانوادشون غیر ممکنه

گفتم جیبتو جدا کن کلی نشست روضه خوند که سرویس طلایی که واسه تو خریدم از طلاهای فلانی (دختر خواهرش) بود انگشتره از پولای برادرش فلان چی از فلان کس

رفتم هرچی طلا خریده بود ریختم جلوش گفتم ببر پس بده به هرکی که پولشو خریده حلقه و سرویس بدل بخر من گشنه طلا نیستم ده برابرش خودم دارم (واقعا هم دارم) باز قبول نکرد گفت ما اخلاقمون اینجوریه هرکی بخواد چیزی بخره کاری کنه ازدواج کنه خونه بگیره فلان کنه بیسار کنه همه کمک میکنن 

تا صبح نخوابیدم بعد فرداش توی بیمارستان استادم دید ناراحتم از زیر زبونم کشید همه چیو بهش گفتم گفت کجاییه؟ گفتم یاسوجه گفت پس درست حدس زدم لره کلا لرا همینجورین خیلی بهم وصلن ما شیرازیا اینجوری نیستیم یا باید این تفاوت فرهنگی قبول کنی و تحمل کنی و عادت کنی یا جدا شی ولی از اونجایی که فقط لرا با خودشون میسازن جدا شو 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

به همسرت بگو میخام این کارو کنم و قطع رابطه کنم

راستی اینم بگم

دیدم اون هیچ رقمه جیبشو جدا نمیکنه تصمیم گرفتم خودم جیبمو جدا کنم گفتم طرح که رفتی از اولین حقوقی که میدی تا قرون آخرش باید بریزی حسابم خودم هررررر خرجی داشته باشیم مدیریت میکنم خریدا با خودم اینترنت قبض موبایل خرید روزمره بهداشتی شخصی لباس کفش … هممممه چی باید از کارت خودم باشه و فقطم خودم کارت میکشم یا پرداخت میکنم پس اندازی هم اگر باشه خودم پس انداز میکنم طلا و سکه ای خریداری بشه دست منه روزی اگر خواستی کمک کنی طلا بدی تلافی کنی باید حسابش دست من باشه نه که سرخود پول بدی پول بگیری

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

اصن همچین چیزی توی خانوادشون غیر ممکنهگفتم جیبتو جدا کن کلی نشست روضه خوند که سرویس طلایی که واسه تو ...

تفاوت فرهنگی تون فاحشه 

خیلی فاحش 

اصلا اشتباه کردی 

ما هم لر هستیم اما لر بختیاری لرای  یاسوج نمیشناسم 

اتفاقا عر‌وس شیرازی داریم و برادرم هم شیراز کار میکنه و پزشکه

اما ما نه اهل دخالت هستیم نه انتظار داریم از نظر مالی هم جز در حد کادو ب هم کاری نداریم 

عروسمون هم دختر خوبیه خدایی 

خودمون هم اصلا نه اهل دخالت  هستیم نه نظر میدیم زمونه زندگی قبیله ای گذشته 

.

من یه خواهرشوهر دارم به مراااااتب از خواهرشوهر شما پررو تر و بدتر. ولی ادبش کردم. 

هر موقع نظر داد گفت فلان کارو کن و خوشت نیومد، یه لبخند بزن بگو صلاح نمیدونم/یا منو شوهرم اگه صلاح دونستیم انجام میدیم. 

دیدی داره وارد مسائل خصوصی میشه بازم یه لبخند بزن (که بفهمه دعوا نداری) بگو بهتره درباره آن موضوع صحبت نکنیم چون خیلی خصوصیه. 

به درک که ناراحت بشه، به فکر خودت و آرامش روح و روانت باش. از الان جلوشو نگیری افتضاح میشه.