2777
2789

روز اولم بود تو اشپزخونه رستوران رفتم...

قبلنم سالن دار رستوران بودم تقریبا یکسال اما کارش برام خوب بود سختم نبود زیاد.. 

عاقا اینجا رفتم خییییلی وحشت ناک بود ظرفارو میشستن تو سبدای بزرگ میزاشتن مدام من باید تنهایی بلند میکردم یا سبدای گوجه پیاز همینجور.. اصلا نظم نداشت پر مشتری بود فقط باید کارو میدزیدی وگرنه بقیه قروقاطی انجام میدادن تو دستت خالی میموند. بغل منقل وایستاده بودم صاحبش اومد داد زد ک چرا اینجا وایستادی اینجا چیزی برا اموزش نیس برو اونور طرفارو خشک کن 😖 از ۶ونیم صبح کارش شروع میشه تا ۵ عصر ن ناهار میده ن صبحونه تنها مزیتش این بود ک حقوقش ماهی ۱۶ تومنه اما ب نظرم نمیصرفید با اینهمه کار.. همش ۴ ساعت بزور تحمل کردم بعدشم اومدم بیرون😭😭 خیلی ناراحتم ب نظرتون اشتباه کردم؟ هرچی دنبال کارم کار مناسب گیر نمیاد بیشتر نیروهاشم افغانی بودن کلی بهشون بها میداد 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا نری اینجا ها 

نریییاااااا نریاااااا

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

بگرد پیدا میشه امید به خدا 

۱۶ تومن با این حجم کار دیگه صبحانه نهار حتما باید میداد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

محبط بی نظم و شلوغ سخته کار کردن، مگه مسابقس که کارو بدزدی؟ باید وظایف مشخص کنه مثلا اقایون وسایل جا به جا کنن، شست و شو و خشک کردن با خانوما باشه بگرد به امید خدا کار بهتر پیدا میکنی

یه مشت افغانی اومدن تو مملکت کار همه رو گرفتن گه الان ما ایرانی تو کشور خودمون حق زندگی نداریم

مگ اینارو بیرون نکردن همه دوباره برگشتن انگار

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

کار همینه

میدونم همینه گفتم ک یه سال جای دیگه کار کردم اما اینجا خیلی هرج و مرج داشت و کار سنگین

تورو خدا نری اینجا ها نریییاااااا نریاااااا

رفتم اما ۳ چهار ساعت بیشتر تاب نیاوردم کمرم شکست بخدا نیروهاشم خیلی مغرور بودن انگار تو جهنم رفتی 

حقوقش خوبه همکلاسیم تو مغازه هاییی که مرغ سوخاری می‌فروشن کار می‌کنه ماهی ۶ تومان🥲

چند سالشه؟ 

به خاطر این میپرسم که ببینم زیر ۱۸ استخدام میکنن؟ من نیاز دارم برم حتی همون ۶ تومنم بدن عیب نداره🥲