روز اولم بود تو اشپزخونه رستوران رفتم...
قبلنم سالن دار رستوران بودم تقریبا یکسال اما کارش برام خوب بود سختم نبود زیاد..
عاقا اینجا رفتم خییییلی وحشت ناک بود ظرفارو میشستن تو سبدای بزرگ میزاشتن مدام من باید تنهایی بلند میکردم یا سبدای گوجه پیاز همینجور.. اصلا نظم نداشت پر مشتری بود فقط باید کارو میدزیدی وگرنه بقیه قروقاطی انجام میدادن تو دستت خالی میموند. بغل منقل وایستاده بودم صاحبش اومد داد زد ک چرا اینجا وایستادی اینجا چیزی برا اموزش نیس برو اونور طرفارو خشک کن 😖 از ۶ونیم صبح کارش شروع میشه تا ۵ عصر ن ناهار میده ن صبحونه تنها مزیتش این بود ک حقوقش ماهی ۱۶ تومنه اما ب نظرم نمیصرفید با اینهمه کار.. همش ۴ ساعت بزور تحمل کردم بعدشم اومدم بیرون😭😭 خیلی ناراحتم ب نظرتون اشتباه کردم؟ هرچی دنبال کارم کار مناسب گیر نمیاد بیشتر نیروهاشم افغانی بودن کلی بهشون بها میداد