2777
2789
اصلا چه ربطی داره که خانم میگ احترام نیومد بهش من گفتم دست درد نکنه شب شوهرم بیاد میریم خبرشون رو می ...

چه اشکالی داره یعنی شما هیچ جا بدون شوهرت نمیری 

هرجور راحتی 

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

استارتر من اشتباه کردم میگفت تنها بیا بعد هر رفتاری میخواست میکرد. اشتباه میکردم میرفتم .میگفتم عیب نداره مثل مادرمه. بعد ازدواج بدتر کرد مادری که نکرد هیچ. همش دعوا درست میکرد.

از اول سفت و سخت بگیری، حد و حدود خودشو میدونه

شوهرت هم میگه اخلاقش همینه اذیتش نکنید

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی

بالاتر گفتم عزیزم

من اگه با شوهرم هم برم از هر حرکتم یا حرفم ۱۰۰۰تا حرف درمیارن

برا همین حسابی مواظب حرفام هستم

حالا عمرا اگه تنها برم چون بعدش باید فاتحه اعصابم رو بخونم

این خانوم میگه چون به اسی احترام گذاشتن باید بره

میگم شاید مثه منه عطاشو به لقاش بخشیده و صلاح رو در این دیده بی شوهرش نره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

استارتر کاش میرفتی

حالا یه دفعه به جایی برنمیخورد شوهرت نباشه

من مامانم یه وقتایی به دلش میوفته غذا درست میکنه زنگ میزنه عروسمون ک بیاد

ولی اون میگه مثلا فردا میام،یا شب میام

باز تو خونه واویلاست ک دوباره واسه شام چی تدارک ببینم😁

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

اون گفته ناهار ،خوب منظورش خودت بودی ،چرا گفتی شام میایم ..درست نبوده ،حالا حتما باید شوهرتم میبود ،همونجا میموندی زنگ میزدی شوهرتم بیاد اونجا 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

استارتر من اشتباه کردم میگفت تنها بیا بعد هر رفتاری میخواست میکرد. اشتباه میکردم میرفتم .میگفتم عیب ...

عزیزم همه قرارنیس مثل هم باشن 

🥰زگهواره تاگورآدم بمون دانش هم نجوییدی فدای سرت عزیزم😜😜

بالاتر گفتم عزیزممن اگه با شوهرم هم برم از هر حرکتم یا حرفم ۱۰۰۰تا حرف درمیارنبرا همین حسابی مواظب ح ...

اره من ی مدت شوهرم تنها میزاشت تو خونه مادرش می‌رفت بیرون باورت نمیشه هر گونه رفتار و بی حرمتی چیزی بود دیدم از خانواده...حالا شاید مادرشوهر اسی خوب باشه نمیشه گفت برای همه 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

عزیزم همه قرارنیس مثل هم باشن

تجربه س گلم

با استارتر بودم ک کار درستی کرده

حالا تجربه شما متفاوته بهش بگو 

بحثی ندارم من

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

آره منم خونشون راحت نیستم هیچوقت تنها نمی‌رم به شما هم توصیه میکنم سعی کن همیشه با همسرت بری تا جایی که مجبور نشدی 

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

اره من ی مدت شوهرم تنها میزاشت تو خونه مادرش می‌رفت بیرون باورت نمیشه هر گونه رفتار و بی حرمتی چیزی ...

اره من عروسمون انقدی که مامانمو میخواد،با مامانه خودش راحت نیس

حتی یه وقتا گله مامانشو پیش مامانم میکنه و داداشم نباشه پیش مامانم میمونه

ولی من بعده ۱۱سال یاد گرفتم تا دعوت نشدم حتی برای سر زدن هم نرم و فقط شنونده باشم حتی محض درد دل هم هیچی نگم

فقط با شوهرم برم و با خودش برگردم

آدما متفاوتن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری