2777
2789
عنوان

شوهرم ماشینی که خریده دزدی در اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 68 پست
احتمالا سند رو جعل کردن

نمی‌دونم بخدا 

شما سر در نمیارین چجوری میشه ثابت کرد

از فروشنده یه شماره تلفن داریم اونم خاموشه 

قولنامش هم هست ولی فکر نکنم دادگاه قبول کنه چون خوب از کجا معلوم قولنامه هه صوری نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بی شرفاهزاردوزوکلک بلدن مگه پیدامیشه

آره متاسفانه برای فامیل ما هم این طوری شده هنوزم اون طرف رو پیدا نکردن این بنده خدا هم بلاتکلیف با سند آزاد شده خیلی درد سر داره 

حالایه بی شرفی اومد۳۰۰میلیون چک ۴۰روزه دادحالاکه اومدیم پاس کنیم طرف یه دذد شیادبوده سریع ماشینوفروخته آب کرده وزده جیب ماموندیم وهیچ

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
صددرصد شوهرت مفت خریده که پیگیر نشده وگرنه برگ سبز همه چیو بابد چک کنی موقه فروش مبرن خلافی میگیرن چ ...

دقیقا 

بهش گفته بود مادرش عمل داره واسه همین پول نیازه مثل اینکه ۱۵۰ تومن زیر قیمت میفروشه 

شوهرمم میگه چک‌ کردم مدارکو ولی ترسید بپره سریع خرید

نمی‌دونم بخدا شما سر در نمیارین چجوری میشه ثابت کرداز فروشنده یه شماره تلفن داریم اونم خاموشه قولنام ...

اگه فروشنده ماشین پیدا نشه شوهرش پاش گیره تا ثابت کنه و اینا. تازه پول اونی ک ماشینو شوهرت بهش فروخته باید پس بده

کاربر اقا

حتما باید ی وکیل خوب بگیره ما از راه های قانونی سردر نمیاریم که راهنمایی کنیم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
هم قولنامه هم فیش اون واریزی که ماشینو خریدین اینا اثبات می‌کنه روز و تاریخ دوربین مداربسته هم که ...

تا جایی که من میدونم این مدارک محکمه پسند نیستن چون قاضی میتونه به راحتی همدست تشخیص بده و این کار هارو صوری